GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 116

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,1K
Sayfa
116/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetim Okan’ı yem yaptı malesef hamzanın ilk sezonu gibi oldu Okan pasif durumda takımda kalabilmek için boyun eğiyor her denene ama takım cidden çok kötü ve üstüne takımın bel kemiği olan adam gitti stoperlerde oyun kuruyorduk artık oda yok
Valla okan iyi diyor her gün cok transfer felan lazim diye. Öyle pasif degil

Yav anlamadığım konu erden Timur ofisinde otursun Cenk Ergün oyuncu alsın erden bey maddi yardımcı olsun herkez işini yapsın abi ya ne diye karışıyor ortalık
Erden Timur' un alacağı rol konuşulurken şimdikine uygun senaryo üretenlere karşılık, ''Kendisinin yönetici olarak görevleri farklı olacaktır. Gidip de muhatap kulüp ve futbolcularla bizzat transfer görüşmesi yapmasını mı bekliyorsunuz?'' sorusunu yöneltmiştim, yanılmışım. Hiç doğru bulmadığım bir görev dağılımı...

Cenk Ergün' ün gerekli yetkinliğe sahip olmadığını düşünüyorsanız, ne diye iş başına getirdiniz?! Transfer işlerine karışmayacaksa, futbolcuların getir-götürünü filan mı yapacak, n'apacak sahiden?!..

Campos ve Sensibile' ye boşu boşuna çuval dolusu para ödendi. Bari 2-3 ay daha kalsalardı, en azından kadro planlaması dışında kalan oyuncuların elden çıkarılması konusunda belki bir faydaları dokunurdu mesela...

Garip garip işler...

Yani kadro inanılmaz yetersiz ki geçen seneden bu kadronun planlaması gönderilecek gelecek futbolcular ayarlanmaliydi. O kadar çok gönderilmesi gereken futbolcu var ki transferlerin çoğunun kampa yetiştirilip takım bütünlüğü sağlanmalıydi. Biz ne gönderilmesi gerekenleri gönderebildik ne de alınması gerekenleri alabildik temmuzun yarısına geldik. Hatta ve hatta takımın en önemli starını sattık yerine bana göre çöp aldik koyduk. Bu sene geçen seneki gibi çok bir beklentim yok takımdan. Buna sebep olanlarında Allah belasını versin ayrıca.

Hep aynı şeyleri yazıp duruyorlar joao Pedro olmazsa alternatifi Evander yer alıyor diyor o zaman evanderi bitir biri bitmeden diğeriyle gorusulemiyor mu?Hangisi olacaksa bir an önce olması lazım takım orta sahası dökülüyor
Abi biz neyi amacliyoruz anlamiyorum.
Yok taktik ne olacak transfer plani ney? A ve b planlari bambaska oyuncu tipi

En az 3 orta saha bir sağ bek ,bir kaliteli kanat ve umut bozuk ve yabancı bir.forvet almazsak maalesef yine bize hüsran gözüküyor. Cica morutan ve Berkanı alanı ve Ömer taylanla sözleşme uzatanida Allaha havale ediyorum

Fbyi hic anlamiyorum

Forvette
Dursun
King
Cukur
Valencia
(Plea)

Arksinda
Mhy
Lincoln
Arda
Irfan

Kanat
Rossi
Bruma
Mor
Ferdi

Berisja+ samatta yazmadim bile. Pedroyu nerelerine sokacaklar?

Bu senede sampiyon olmazlarsa asarlar kendilerini.
Kimi satarlar bu sene mecburiyetten

Galatasaray akşam çok kötü bir oyun ortaya koydu.Taktik anlamda ne oynadığımız belli değil. Bu durum Okan hoca için sıkıntılı. Yönetimin bir an önce hocayı rahatlatması lazım. Kadro çok ama çok kötü. Kalite anlamında.

Fbyi hic anlamiyorum

Forvette
Dursun
King
Cukur
Valencia
(Plea)

Arksinda
Mhy
Lincoln
Arda
Irfan

Kanat
Rossi
Bruma
Mor
Ferdi

Berisja+ samatta yazmadim bile. Pedroyu nerelerine sokacaklar?

Bu senede sampiyon olmazlarsa asarlar kendilerini.
Kimi satarlar bu sene mecburiyetten

Kim gidiyormuş işte 17'ye. Adamlar istediğini alır tabii istediği fiyata böyle satış yaparsa.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayrıca şu an li kampın hiç bir faydası olmadı. Ayrılması gereken oyuncular için gereksiz bir kamp oluyor. Berkan, Aytaç, Ömer Bayram, Gomis, Emre Taşdemir gibi gereksizler için yapılan bir kamp oluyor

Kim gidiyormuş işte 17'ye. Adamlar istediğini alır tabii istediği fiyata böyle satış yaparsa.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamamda bu kadar ofansif oyunculari var mantigi ne pedroyu da almalarina anlamadim bir türlü.
Ben genel olarak bunlarin kadro planlamasini anlamadim sacma sapan bir oyuncu tipinden 5 tane aliyorlar.

Gustavo gitmiyor, arao aliyorlar ne alaka?
Sol bekleri yok, 2 stoper felan lazim bunlara daha.
Forvetleri halen tatmin edici degil bence. Plea yanliz da yetmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt