GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 117

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,1K
Sayfa
117/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4.2m euroya anlastigimiz adami 300-500 bin euro pazarlik yaparken fener ( guya) araya girip 6 kusur milyon teklif etmi diye daha fazlasini vermek alenen kerizliktir.

masadan kalkiyoruz teklifimiz sondur diyeceksin fener istiyorsa alsin 6m euroya 30 yasindaki adami.
Fb alır dostum. Adamların son yıllardaki transfer politikası bizim ençok işimize yarayacak adamları almak üzerine, kendi ihtiyacı yokken bile alır. Politikaları bu. Yoksa bunlar bruma mruma ne kadar vasat varsa alıyordu ki bktı gördü bu adam çok değerli türkiyeyede gelecek gibi araya girdi yani biz pişirdik bunlar yedi misali.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fbyi hic anlamiyorum

Forvette
Dursun
King
Cukur
Valencia
(Plea)

Arksinda
Mhy
Lincoln
Arda
Irfan

Kanat
Rossi
Bruma
Mor
Ferdi

Berisja+ samatta yazmadim bile. Pedroyu nerelerine sokacaklar?

Bu senede sampiyon olmazlarsa asarlar kendilerini.
Kimi satarlar bu sene mecburiyetten

16m + Bonus karşılığında Napoli konuşuluyormuş.

Rossi - Valencia - Samatta - Berisja gidici diyorlar.

Pedro olayı menajer işi gibi duruyor. Bence biz alacağız Pedroyu

Yanına da Sörloth tarzı forvet çekersek tadından yenmez.

16m + Bonus karşılığında Napoli konuşuluyormuş.

Rossi - Valencia - Samatta - Berisja gidici diyorlar.

Pedro olayı menajer işi gibi duruyor. Bence biz alacağız Pedroyu

Yanına da Sörloth tarzı forvet çekersek tadından yenmez.
Hayalimdeki kadro su:

nando
Mert nelsson abdulkerim pva
Florentino oliveira
Yunus Pedro Kerem
Sörloth/Dobvyk

Florentino bizde nedense patlama yapacak gibi bir his var

Tamamda bu kadar ofansif oyunculari var mantigi ne pedroyu da almalarina anlamadim bir türlü.
Ben genel olarak bunlarin kadro planlamasini anlamadim sacma sapan bir oyuncu tipinden 5 tane aliyorlar.

Gustavo gitmiyor, arao aliyorlar ne alaka?
Sol bekleri yok, 2 stoper felan lazim bunlara daha.
Forvetleri halen tatmin edici degil bence. Plea yanliz da yetmez

Ellerindeki çoğu topçuyu transferin son 10 gününde bir yerlere yamayacaklar işte ya kiralık ya satılık. Bu yıl alacakları üzerinden yapmak lazım bunların 11'leri. Geçen yıllardan 5-6 yabancı kadroda olmaz zaten.

Gustavo gidecek mesela. Arao mesela mantıklı transfer çünkü Gustavo olmayacak yeni sezonda zaten bunu herkes biliyor. Adamlar her takımın yapması gerekeni yapıp ilk önce lazım olan futbolcuyu alıyor sonra eskisini gönderiyor. Bizim Gomis'te yapmadığımız, Abdülkerim olayında yaptığımız gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boatengin kariyer sonu daha güzel olamazdi. Türkiye ve büyük bir isim: Galatasaray
1.5 Net ve 1 senelik kontrat. Boateng lyonda mutsuz ve gitmek istiyordu.
Ama GSin hocasi transfere karsi cikti (kaynak bild)

Trabzonun teklifini ise boateng redetti.(kaynak türk medya)

Pedro işinde menajeri fbyle anlaştı bunu o menajerin 2.6 milyon euro istediği gün demiştim. Bu oyuncunun bize işini bozmak için yapılan bir oyundu. Aynı menajer şimdi güya pazarlık yapmaya geliyormuş yesinler. Bizden 6.5 belki 8 isteyip fbye merak etmeyin size 4.5 a hallederim diyecek. Gedson işindede benzer menajer oyunları gördük. Bu menajerlerle aram iyi olmazsa transfer işinde hep böyle görünmez duvarlara çarparsın yapacak bişey yok.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kim Gidiyomuş Üstat
436581f5d710b79179ea523510c8022f.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erden Timur' un alacağı rol konuşulurken şimdikine uygun senaryo üretenlere karşılık, ''Kendisinin yönetici olarak görevleri farklı olacaktır. Gidip de muhatap kulüp ve futbolcularla bizzat transfer görüşmesi yapmasını mı bekliyorsunuz?'' sorusunu yöneltmiştim, yanılmışım. Hiç doğru bulmadığım bir görev dağılımı...

Cenk Ergün' ün gerekli yetkinliğe sahip olmadığını düşünüyorsanız, ne diye iş başına getirdiniz?! Transfer işlerine karışmayacaksa, futbolcuların getir-götürünü filan mı yapacak, n'apacak sahiden?!..

Campos ve Sensibile' ye boşu boşuna çuval dolusu para ödendi. Bari 2-3 ay daha kalsalardı, en azından kadro planlaması dışında kalan oyuncuların elden çıkarılması konusunda belki bir faydaları dokunurdu mesela...

Garip garip işler...

Kardom Galatasaray camiası beş para etmez adamlarla dolu ve koskaca kulüp paravan şirket olmuş gelen giden kendini zengin ediyor saten o kadar hakarete rağmen istifa etmeme sebebleride bu bence elmas yönetimi olsun vs

Kadro kalitesini artırmazsalar Okan hocanın yapacağı hiç bir şey olamaz. Evet hata yapma şanslarının olmadığını biliyor yönetim. O yüzden en iyisi için uğraşabilirler. Ama takım olma konusunda geç kaldılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt