GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 119

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,1K
Sayfa
119/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seferovic için kulübü ve oyuncuyla prensipte anlaşma sağlandı.
️3.5m€ satın alma opsiyonu
️2m€ maaş
(Sabah)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ciddi ciddi Okan’a sallayanlar var
Yahu takım daha oluşmamış ve sadece iki tane hazırlık maçı yapmışız onlarda da takım çift yükleme antrenmanla yorgun çıkıyor hoca bundan bahsetti zaten.

Ayrıca çok takdir ettiğim bir yönü var konuşması çok düzgün mütevazi efendi bir adam okan gençlere de şans veriyor.

Hamza gibi olacağını sanmıyorum yeri geldiğinde lafını esirgemez okan hoca.

Torrent ile kıyaslayanlar. Olmuş. Torrent kendisi ile çelişen bir hocaydı açıkçası gençlere zerre şans vermedi hiçbir iddaamız olmayan maçlarda bile şans vermedi ben bunu görünce direk Eledim kafadan.

Yok Barcelona’yı eliyordu vs bu tamamen takımın defansif oyun oynayıp disiplinli bir şekilde maçı çıkması ile alakalı okan da aynı şekilde oynatırdı o takımı

Anladığım kadarıyla adamın kariyeri sakatlıklarla dolu değil. Son sene aynı şekilde üst üste sakatlanmış. @Kolpa Kemal Kürek daha net bilgi verecektir.
Dinlememissin dün bahsettim. Kas yirtilmasi yasadi. Tam düzeldi derken ayni kas tekrar yirtildi. Subat ayinda özel fizyoterapist tuttu kendisini onunla calisti. Sonrasini bilmiyorum. Daha önce fazla sakatlanmiyordu bu herif ama psikolojik acidan ayni sakatligi tekrar yasayan futbolcular biraz temkinli davranip full performans veremiyor. Bu biraz düsündürücü ama kiralik opsiyonlu olacaksa süperrrr

Ciddi ciddi Okan’a sallayanlar var
Yahu takım daha oluşmamış ve sadece iki tane hazırlık maçı yapmışız onlarda da takım çift yükleme antrenmanla yorgun çıkıyor hoca bundan bahsetti zaten.

Ayrıca çok takdir ettiğim bir yönü var konuşması çok düzgün mütevazi efendi bir adam okan gençlere de şans veriyor.

Hamza gibi olacağını sanmıyorum yeri geldiğinde lafını esirgemez okan hoca.

Torrent ile kıyaslayanlar. Olmuş. Torrent kendisi ile çelişen bir hocaydı açıkçası gençlere zerre şans vermedi hiçbir iddaamız olmayan maçlarda bile şans vermedi ben bunu görünce direk Eledim kafadan.

Yok Barcelona’yı eliyordu vs bu tamamen takımın defansif oyun oynayıp disiplinli bir şekilde maçı çıkması ile alakalı okan da aynı şekilde oynatırdı o takımı

takımın top bizdeyken oynayamama sorunsalı var. rakibe verince gayet iyi oynuyoruz aslında. tr de bunu yaparsan ama oyarlar adamı. o yüzden çok oyuncunun bölgesine transfer transfer transfer lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt