gs ortasahası top çıkarıyor
️3.5m€ satın alma opsiyonu
️2m€ maaş
Harika maç, boşverin futbolu.
Bence 2'si De Alınacak.Evander'i Şutör 8 Numara Gibi Oynatır Okan Joao Pedro'yu Da Forvete Yakın Oynatır..Şimdi pedro yu fbye kaptırıp bu evanderimi aldık
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beyler bir ağlamayın yeter yav.
Çocuk musunuz transferler henüz olmadı diye ağlıyorsunuz.
Umarim dogrudurSeferovic için kulübü ve oyuncuyla prensipte anlaşma sağlandı.
️3.5m€ satın alma opsiyonu
️2m€ maaş
(Sabah)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Menajeri İstanbul’a gelip iki kulüple de görüşecekmiş son haber bu idiPedro fenerde diye bir haber var mı?
Dün kolpa olduğu belli olmadı mı o mevzunun
Pedro fenerde diye bir haber var mı?
Anladığım kadarıyla adamın kariyeri sakatlıklarla dolu değil. Son sene aynı şekilde üst üste sakatlanmış. @Kolpa Kemal Kürek daha net bilgi verecektir.seferovic kazığı girmek üzere bol bol sakatlanır falcao gibi hadi hayırlısı dünyada forvet yok çünkü.....
Sergio olivierayi cebine mi koyacakBence 2'si De Alınacak.Evander'i Şutör 8 Numara Gibi Oynatır Okan Joao Pedro'yu Da Forvete Yakın Oynatır..
O Da Diğer Şutör 8 Numara Arkalarına Da Sağlam 6 Numara Alınır..Sergio olivierayi cebine mi koyacak
fb kendine gelsin artık 30 tane aynı bölge oyuncuları oldu. hayir bu kadroyu görüp gelen oyuncu da mal. artık ne kadar para veriyolarsaPedro fenerde diye bir haber var mı?
Dinlememissin dün bahsettim. Kas yirtilmasi yasadi. Tam düzeldi derken ayni kas tekrar yirtildi. Subat ayinda özel fizyoterapist tuttu kendisini onunla calisti. Sonrasini bilmiyorum. Daha önce fazla sakatlanmiyordu bu herif ama psikolojik acidan ayni sakatligi tekrar yasayan futbolcular biraz temkinli davranip full performans veremiyor. Bu biraz düsündürücü ama kiralik opsiyonlu olacaksa süperrrrAnladığım kadarıyla adamın kariyeri sakatlıklarla dolu değil. Son sene aynı şekilde üst üste sakatlanmış. @Kolpa Kemal Kürek daha net bilgi verecektir.
Kim yedek kalacak tirin tirin tirin tirintirinininO Da Diğer Şutör 8 Numara Arkalarına Da Sağlam 6 Numara Alınır..
takımın top bizdeyken oynayamama sorunsalı var. rakibe verince gayet iyi oynuyoruz aslında. tr de bunu yaparsan ama oyarlar adamı. o yüzden çok oyuncunun bölgesine transfer transfer transfer lazımCiddi ciddi Okan’a sallayanlar var
Yahu takım daha oluşmamış ve sadece iki tane hazırlık maçı yapmışız onlarda da takım çift yükleme antrenmanla yorgun çıkıyor hoca bundan bahsetti zaten.
Ayrıca çok takdir ettiğim bir yönü var konuşması çok düzgün mütevazi efendi bir adam okan gençlere de şans veriyor.
Hamza gibi olacağını sanmıyorum yeri geldiğinde lafını esirgemez okan hoca.
Torrent ile kıyaslayanlar. Olmuş. Torrent kendisi ile çelişen bir hocaydı açıkçası gençlere zerre şans vermedi hiçbir iddaamız olmayan maçlarda bile şans vermedi ben bunu görünce direk Eledim kafadan.
Yok Barcelona’yı eliyordu vs bu tamamen takımın defansif oyun oynayıp disiplinli bir şekilde maçı çıkması ile alakalı okan da aynı şekilde oynatırdı o takımı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son haber fb mevzusunun kolpa olduğu idi.Menajeri İstanbul’a gelip iki kulüple de görüşecekmiş son haber bu idi