GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 120

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,1K
Sayfa
120/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımın top bizdeyken oynayamama sorunsalı var. rakibe verince gayet iyi oynuyoruz aslında. tr de bunu yaparsan ama oyarlar adamı. o yüzden çok oyuncunun bölgesine transfer transfer transfer lazım
Bu ne olm tvde iki yorumcu dinleyip kahvede bunu arkadaşlarına söyleyen dayı yorumu gibi

Dinlememissin dün bahsettim. Kas yirtilmasi yasadi. Tam düzeldi derken ayni kas tekrar yirtildi. Subat ayinda özel fizyoterapist tuttu kendisini onunla calisti. Sonrasini bilmiyorum. Daha önce fazla sakatlanmiyordu bu herif ama psikolojik acidan ayni sakatligi tekrar yasayan futbolcular biraz temkinli davranip full performans veremiyor. Bu biraz düsündürücü ama kiralik opsiyonlu olacaksa süperrrr
O zaman opsiyonlu kiralık olur umarım. Herif çok iyi bir golcü. Mohamed takımda kalacaksa bu riske girilebilir. Ama max 20dklık enerjisi olan Gomis yedek olacaksa risk biraz daha artar.

Ciddi ciddi Okan’a sallayanlar var
Yahu takım daha oluşmamış ve sadece iki tane hazırlık maçı yapmışız onlarda da takım çift yükleme antrenmanla yorgun çıkıyor hoca bundan bahsetti zaten.

Ayrıca çok takdir ettiğim bir yönü var konuşması çok düzgün mütevazi efendi bir adam okan gençlere de şans veriyor.

Hamza gibi olacağını sanmıyorum yeri geldiğinde lafını esirgemez okan hoca.

Torrent ile kıyaslayanlar. Olmuş. Torrent kendisi ile çelişen bir hocaydı açıkçası gençlere zerre şans vermedi hiçbir iddaamız olmayan maçlarda bile şans vermedi ben bunu görünce direk Eledim kafadan.

Yok Barcelona’yı eliyordu vs bu tamamen takımın defansif oyun oynayıp disiplinli bir şekilde maçı çıkması ile alakalı okan da aynı şekilde oynatırdı o takımı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimseyi küçümsemek istemesem de boku çıktı bu işin.

Hep diyorum pandemiyle birlikte kahvedeki dayılar forumlara geldi, onların fikirlerini dikkate dahi almamak gerek.

Hayatında kamp yapmak nedir bilmeyen adam 5 gündür idmanda olan oyuncuya ana avrat sövüyor.

Son haber fb mevzusunun kolpa olduğu idi.

Menajer birinden öğrenmiş daha çok verelim diye ayak yapıyor.

Dün yayınımızda bunları belirtmiş idik.
Haber ilk çıktığında herkes yangın yaparken yorumum. 1 saat sonra bu noktaya gelindi
Akıl var mantık var. Fb filan almaz. Menajer oyununa gelmeyin. Yavşak menajer 2.6 milyon avroyu cukkalayamayınca bu haberi pompalatmadıysa neyim

takımın top bizdeyken oynayamama sorunsalı var. rakibe verince gayet iyi oynuyoruz aslında. tr de bunu yaparsan ama oyarlar adamı. o yüzden çok oyuncunun bölgesine transfer transfer transfer lazım

Aksine trde çok efektif olabileceğimiz bir oyun anlayışıdır hiç kontratak oynamadık

Süper Lig’de başarısız olmamızın sebebi hücum hızımızın inanılmaz yavaş olması yatay paslarla yavaş yavaş rakip sahaya yerleşen bir oyun anlayışına sahiptik bu tamamen Fatih Terim’in eseri

Rakip yarı sahada markao nelson pas yapıyor sonra berkan pva Ya da ileri uçta bir oyuncumuz başarısız bir pas girişimi ile topu rakibe veriyor ve rakip sadece üç pasla bizim ceza sahası önümüze kadar geliyor sonrası tamamen yazı turaya dönüyor genellikle golü yiyoruz.

Sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın en iyi defans Tandemlerinden birine sahip olmamıza rağmen bu kadar çok gol yememizin sebebi bu işte.

UEFA da oynadığımız gibi oynasaydık eminim şampiyonluğa oynayan ve en az gol yiyen takımı olurduk ligin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim en çok merak ettiğim bölge sağ bek ve 6 numaraya kim geleceği umarım kaliteli isimler gelirde o bölgelerde rahat ederiz artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt