Transferlerin ivedilikle gelmesi lazım
Bu ne olm tvde iki yorumcu dinleyip kahvede bunu arkadaşlarına söyleyen dayı yorumu gibitakımın top bizdeyken oynayamama sorunsalı var. rakibe verince gayet iyi oynuyoruz aslında. tr de bunu yaparsan ama oyarlar adamı. o yüzden çok oyuncunun bölgesine transfer transfer transfer lazım
O zaman opsiyonlu kiralık olur umarım. Herif çok iyi bir golcü. Mohamed takımda kalacaksa bu riske girilebilir. Ama max 20dklık enerjisi olan Gomis yedek olacaksa risk biraz daha artar.Dinlememissin dün bahsettim. Kas yirtilmasi yasadi. Tam düzeldi derken ayni kas tekrar yirtildi. Subat ayinda özel fizyoterapist tuttu kendisini onunla calisti. Sonrasini bilmiyorum. Daha önce fazla sakatlanmiyordu bu herif ama psikolojik acidan ayni sakatligi tekrar yasayan futbolcular biraz temkinli davranip full performans veremiyor. Bu biraz düsündürücü ama kiralik opsiyonlu olacaksa süperrrr
Onu Bilemem Reis Çıkan Haberlere Göre Öyle DedimKim yedek kalacak tirin tirin tirin tirintirininin
Berkan'ı Bazı Maçlarda İlk 11 Oynatır.Okan Genelde 2 Tane Şutör 8 Numara İle Oynuyo Maçları.Evander'den Bence Bi Şekilde Katkı Alır Oradan..Başka forvet yokmu anlamıyorum illa bu benficadan oyuncu almak zorundamıyız. takılıp kalıyoruz bir oyuncuya sürekli diagneden benim gözümde farkı yok benceseferovic kazığı girmek üzere bol bol sakatlanır falcao gibi hadi hayırlısı dünyada forvet yok çünkü.....
bana aynı yorumları cok yapmaya basladın keramettin kırılıyorum. gerçekler bunlar oynayamıyor takım top bizdeyken cunkü yeteneksizlerBu ne olm tvde iki yorumcu dinleyip kahvede bunu arkadaşlarına söyleyen dayı yorumu gibi
Kimseyi küçümsemek istemesem de boku çıktı bu işin.Ciddi ciddi Okan’a sallayanlar var
Yahu takım daha oluşmamış ve sadece iki tane hazırlık maçı yapmışız onlarda da takım çift yükleme antrenmanla yorgun çıkıyor hoca bundan bahsetti zaten.
Ayrıca çok takdir ettiğim bir yönü var konuşması çok düzgün mütevazi efendi bir adam okan gençlere de şans veriyor.
Hamza gibi olacağını sanmıyorum yeri geldiğinde lafını esirgemez okan hoca.
Torrent ile kıyaslayanlar. Olmuş. Torrent kendisi ile çelişen bir hocaydı açıkçası gençlere zerre şans vermedi hiçbir iddaamız olmayan maçlarda bile şans vermedi ben bunu görünce direk Eledim kafadan.
Yok Barcelona’yı eliyordu vs bu tamamen takımın defansif oyun oynayıp disiplinli bir şekilde maçı çıkması ile alakalı okan da aynı şekilde oynatırdı o takımı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haber ilk çıktığında herkes yangın yaparken yorumum. 1 saat sonra bu noktaya gelindiSon haber fb mevzusunun kolpa olduğu idi.
Menajer birinden öğrenmiş daha çok verelim diye ayak yapıyor.
Dün yayınımızda bunları belirtmiş idik.
Akıl var mantık var. Fb filan almaz. Menajer oyununa gelmeyin. Yavşak menajer 2.6 milyon avroyu cukkalayamayınca bu haberi pompalatmadıysa neyim
Surecin akibeti hakkinda tahminin var mi? Bizimkiler bitirir mi bu transferiSon haber fb mevzusunun kolpa olduğu idi.
Menajer birinden öğrenmiş daha çok verelim diye ayak yapıyor.
Dün yayınımızda bunları belirtmiş idik.
bitirmezSurecin akibeti hakkinda tahminin var mi? Bizimkiler bitirir mi bu transferi
takımın top bizdeyken oynayamama sorunsalı var. rakibe verince gayet iyi oynuyoruz aslında. tr de bunu yaparsan ama oyarlar adamı. o yüzden çok oyuncunun bölgesine transfer transfer transfer lazım
Sesini özledim Sami