Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 167983

Şu adam senin son tercihin olmalıydı. İnanılmaz bir takımız gerçekten
Ne var bunda son sene hariç adamın sakatlığı yok nerdeyse bir sene oyuncunun talihsizlik yaşaması
müzmin sakat anlamınamı geliyor ?
Futbol bu iyileşir dönersin aynı yere bir tekme daha alırsın geri dönüşün 3 ay uzar tam hazır olmadan dönersin
yine uzar iyi kontrol adıp alırsan sorun çıkmaz adam hazırsa kampa alıp düzenli bir programla hazırlarsan sıkıntı çıkmaz

bize geldiğinde mr makinesini görmemiş denilen linderoth futbol oynayamadı birazda bu işler kısmet
en son abobubakar olayında gördük bazen böyle zarları atacaksın zaten geçen sene 30 maça çıksa
türkiyenin yanından geçiremezsin bu tip adamları tam bir fırsat transferi

Balotelli 2 milyon + futbolcu takası ile alınabilir. Balotelli + Yunus + Vargas bu üçlü ile gol sorunumuz çözülür. Başarılı olmuş bir denklem risk almaya değmez.
6 numaraya genç bir Fransız + Okay Yokuşlu

Ne var bunda son sene hariç adamın sakatlığı yok nerdeyse bir sene oyuncunun talihsizlik yaşaması
müzmin sakat anlamınamı geliyor ?
Futbol bu iyileşir dönersin aynı yere bir tekme daha alırsın geri dönüşün 3 ay uzar tam hazır olmadan dönersin
yine uzar iyi kontrol adıp alırsan sorun çıkmaz adam hazırsa kampa alıp düzenli bir programla hazırlarsan sıkıntı çıkmaz

bize geldiğinde mr makinesini görmemiş denilen linderoth futbol oynayamadı birazda bu işler kısmet
en son abobubakar olayında gördük bazen böyle zarları atacaksın zaten geçen sene 30 maça çıksa
türkiyenin yanından geçiremezsin bu tip adamları tam bir fırsat transferi
Linderoth’unki kader kısmet ama bu bir risk. Senin şuan elinde bu riski alabileceğin bir durum yok.

Elinde çok iyi bir forvet olur Seferovic için bu riski alırsın amenna. Ama bu sakatlık performansından sonra 1.forvet için bu riske giremezsin.Son gün olsa gene anlayacağım. Tek sıkımlık bütçen var.

Yalnız dün oyundan okuduğum kadarıyla atağa çok hızlı çıkıyoruz. Genel kanının aksine ben takımdan geçen sene 2.döneme göre daha umutluyum. Eldeki oyuncularla bu yetersiz olsa da 1-2 dokunuşla sorunu çözeriz gibi duruyor.
Bazı oyuncular için atladığımız şeyler var.

Oyunculara yükleme yapılıyor, kerem, nelsson falan geçen sene 50 maça çıktı ve daha geç geldiler elbette bir etkisi olacaktır. Birde yunusla kıyaslamak net yanlış şuan yunus kendini camiaya kanitlamak zorunda ve o sebeple 1 dakika da olsa boş durmamalı. Kerem o eşiği geçen sene aştı.
Eleştireceksek bay falan eleştirilmeli ligin sonlarına doğru yükselen çocuk yine salmış durumda. 2 ay sonra eski kaliteye döner ancak yaz kampında sen salamazsın.
Aynı durum emre kılınç için de geçerli.

Emre akbaba, yunus, batuhan ve emin bu 4lü as yada yedek yeni transfer gibi görmek gerekiyor.

Cicaldau için orta saha ve önüne alınacak iki oyuncu ile karar vereceğim. Dün mevki ve görev değişikliğini başarılı olarak gördüm, tabi beklediğimi cicaldau bu değil alıp verecek mesafe katedecek. Aslında biz hamzanın yaptığını istiyoruz adam yapmıyor :asd:
Bu sürecin sonunda eğer evander gibi bir orta saha ve çapa bir ön libero yada b2b ne gelirse artık ortaya 2 adam alınırsa opsiyonlu kiralarız bence.

Forvete gelirsek maalesef 3ünden de olmayacak gibi hadi mm gelişim gösterebilir diye belki kalır ancak diğer ikisi için önümüzdeki süreç hareketli olacak gibi.

Defansta luyindama anladığım düşünülmüyor.
Taylanı tutacaklar muhtemelen inşallah homofobik gueye gelir de bu herifi istemiyorum der :asd: :asd

En büyük soru işareti sağbek ne olacak. Baya baya mariano bulmak gerekiyor oraya.

Denayer net soru işareti sakatlıktan çıkması önünde 4 ay sonra dk varken boş boş takılıp para seçmesi vs. ben net olumsuzum o işe. Marcao gönderilip oraya şans oyunu çevirebilecek halimiz yok. 2 küsür bir defans oyuncusuna vereceksek bunu maaş olarak değil bonservis olarak bakmak lazım. Yeni bir marcao bulursak ilk geldiği seviyede hiç fena olmaz denayerden daha mantıklı hamle olur.

Beyler bir ağlamayın yeter yav.

Çocuk musunuz transferler henüz olmadı diye ağlıyorsunuz.
Kardo futbol görüşümüz az çok aynı, kutuplaştığımız noktalar çok çok azdır bilirsin.

Cidden merak ediyorum neden bu kadar rahatsın.

Geçen sene küme düşmüyormuyduk biz yahu.

Mustafa sarp barış döneminden daha rezil top oynamadık mı ben mi yanlışım.

Pahali oldugu icin bizimkiler fredrik cekebilir oraya daha ucuza bitecegi kesin gibi.
Nevzat pedro-evander icin ne dedi ustat. Birlikte mi alinacakmis yoksa birbirlerinin alternatifi miymis. O konuda konustu mu hic
Evander Joao Pedro'nun Alternatifi Değil Dedi.Bu Arada Evander İçin O Bölge De Alternatif Çok Dedi.Hatta Oraya Kiralık Bi Transfer De Gelebilirmiş.Bütçeyi İyi Ayarlamak Gerek Dedi..

Gecen sezondan mumkun mertebi az topcu olmali 11de. Anolt nelson kerem desen beelki muslera tamam yeter cok bile geriye kalanlar yeni transfer olmali. Yunusuda yeni transfer sayiyorum. Yedekler de de en fazla 2-3 topcu, berkan gomis/cagne morutan baskada isim gelmiyor aklima. Geriye kalanlar dehlelenmeli. Bu kulup de isleri yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt