Tuna Köse
İmparator
Banlanırım yapmaKurbaga giflerini özledin mi
Banlanırım yapmaKurbaga giflerini özledin mi
vasfi yollayacagizİHLye Pedronun menajerini dövmeye gidecek 2 tane yiğit aranıyor.
Aman üstad forumdan biri olabilir.Tipe bak yaw
Yanına birini daha vermek lazımvasfi yollayacagiz
KimYanına birini daha vermek lazım
?Sefer
Yeteneksiz-pedro-yunus
Onana-sergio
Yunusu bi takıma sattım
fenerbahcede ihtiyaci olan mevki disinda her yere topcu aliyor
altyapıya önem vermeliyiz gencleri bulup az paralara kulübe kazandırmalıyız felsefesine aykırı bu söylediğin. kerem kötü oyuncu değil. tek problem tüm sorumluluğu 1 sene oynamıs oyuncuya vermek. sahada takımın beyni benim diyen bir kerem var. buna onun kendisi olmadığını takıma yararlı bir parçasının olduğunu belirtmek lazım. kerem o işi kaldıracak adam değil. her duran topun basına kendi geçiyor bu kendisini yukarı değil aşağıya çeker. olivera geldikten sonra değişir bu durum umarım. olup olmadık yerlerde topu alması can sıkıyo. bunu drogba yapınca da can sıkıyodu. sneijder hatta bazı yerlerde selcuk varken onun işi değildi o toplar. cok net hatırlıyorum her topu kendisinin almasından kaynaklanan homurdanmaları. dün yaydan alınan faulde topun basına bile geçmemesi yunus a bırakması gerekiyordu. tüm duran topları kendisi kullandıgı macta üstelik. duracağı yeri bilmiyor. bunu şevkini kırmadan düzgün bir dille anlatılması gerekiyor kendisine.Koskoca Galatasaraýın en cok güvendiği,en çok bel bağladığı,en iyioyuncusu 3 ligten alınan Keremse hala gecen yıldan ders cıkarmamisiz biz