GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 136

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,2K
Sayfa
136/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem ve yunus yorulunca insan beknazi gormeyi istiyor.emirhan kayar gibi bir super yetenegi emre akbaba cikinca gormek istiyo.cidden hayal kirikligi.bana ne abi ogulcandan falan

Cicaldauyu ilk kez oynatti ama oyuna dahi almadi barani.dogru diyosun.on taraftaki bitiriclik sorununu da eren aydin ve emirhan kayar çözebilecekken,onlar da sans bulmuyor
her maç takım yetersiz transfer istiyorum demek yerine gençleri oynatarak mevcut oyunculara da mesaj verebilirsin. emirhan ve baran, berkan taylan cica yerine çok çok rahat oynar. eren aydın mesela mohammedten daha kötü neyi yapar ki. koy as kadroya oynat, milletin de aklı başına gelsin. yunusu görüyoruz açık ara takımın en kaliteli ayağı

Çok layk almışım listeye ekleyelim
:ka:

1657795190795.webp

Dünyanın en kötü yönetilen 2 kulübünden biri olan Mufc bile gerekli hamleleri yapmaya başladı. Önce Lisandro Martinez şimdi Frenkie De Jong çekiyorlar ardından Antonye gidecekler.

Dünyanın en kötü yönetilen diğer kulübü Gs ise makus talihini değiştiremiyor yine. Transfer hamleleri yerini taht kavgalarına bırakıyor.

Sıkıntıma sıkıntı katıyorsun Gs vallahi akıl işi değilsin ama napalım el mecbur

Rezillik yaw. Hala 2 orta saha deniyor. En az 3 orta saha kazim.
Ayrica Sefer ve Pedro geldikten sonra 6 numara icin Eylul ayina kadar beklenecek mi?
Okan Buruk'u sadece bunun icin istemiyordum. Yabanci teknik direktor gelseydi en az 11 - 12 isim isterdi.

Seferoviç. Benfica bunu kolaylaştırmadığı için karmaşık bir müzakere olduğunu kanıtlıyor, ancak Mallorca imzasını almak için iyi bir konumda.

Galatasaray'a transferini kapattığı yalan. Onunla sözleşme imzalamak istiyorlar, ancak oyuncu ve Benfica ile anlaşmaları yok.

Seferovic. It is proving to be a complex negotiation since Benfica does not make it easy, but Mallorca is well positioned to get his signing.

It is false that he has closed his signing for Galatasaray. They want to sign him, but they have no agreement with the player and Benfica.

fb de 5.macini bu mol vidi ile oynamis.herifler kaleciden donen topla,savunmadan seken topla maci bitirmisler.biz karsi karsiya 4 pozisyonu kaçırıyoruz.nasil bu kadar pozisyon harcar bi takimin forvetleri anlamiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt