Nedim Tokuyucu
İmparator
çöktü, elon musk sabotaj yapmışTwitter mi cöktü
çöktü, elon musk sabotaj yapmışTwitter mi cöktü
şans verirse,bartug üstüne düşeni yapar.sırf o geriden kurdugu oyun,kanatlara attıgı paslar için bile oynarBartugu dun hazirlik macinda oynatmis tudor
Bonservisini eline alsa bile maaşını ödeyemeyiz, hem kendini de çok yere atıyor. Gerçi burada çok penaltı alır. Kanat desek Kerem var orada, kesemez onu.Hayalim var ama beklentim yokEkli dosyayı görüntüle 168022
Zaten kendi açıklaması var
twitter çöktü. duyumcular şokta!
benim bile tahminlerim tutmadı.ndombele ve mert müldür haberleri bekliyodum.fos oldu şu anSahte duyumcular kafalarini duvara vuruyor suan.
Kim bu renktaşBonservisini eline alsa bile maaşını ödeyemeyiz, hem kendini de çok yere atıyor. Gerçi burada çok penaltı alır. Kanat desek Kerem var orada, kesemez onu.
Günaydın.![]()
Enkaz yeminle
Onlarin hic biri gelmez. Dua edelim de Gueye'yi alsinlar yoksa yine no name / tirt bir oyuncu gelecek diye korkuyorum orta sahaya.benim bile tahminlerim tutmadı.ndombele ve mert müldür haberleri bekliyodum.fos oldu şu an
bi de okocha forması uydurdular herifler.okocha forması olan benim,babam almıstı istediğim için
1 ay Twitter gitse space yayini olmaz Emin miyizşöyle 1 ay twitter gitse dünya daha güzel bi yer olur gibi durmakta
14 temmuz twitter kumpas günü o yüzden bir kupa bir yıldız daha fenerbahçe'ye !!!çöktü, elon musk sabotaj yapmış