GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 149

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,3K
Sayfa
149/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

22 yaşında geldi bize ve ilk defa ülkesi dışına çıktı. Bu tarz adamları yetiştirmek ve bir yol haritası çizmek gerekiyor ki parlasınlar, sivrilsinler. Afrikada veya Asyada yetişmiş adamlar özellikle.

Ama bu bizim ülkede pek mümkün değil. Daha 20 gün sonra başlayacak ligi planlayamıyoruz biz.
Açıkçası gelişecek adam birazda olsa kendini belli eder. Ben top buna geldi mi kesinlike ya dağa taşa yada kalecinin üzerine vuracagina neredeyse emin oluyorum. Pozisyon almada eksik. Top suremiyo. Bu eksikler nasıl giderilcek bilmiyorum

Sanane ulan ülkenin parasından, adamın parası var harcıyor bize ne

Yalanlara gel Pedrodan vazgeçildiği anda 5 m euroya bitirir fb o işi!

4.2 de oyalaya oyalaya skandal bi şekilde böyle topçuyu kaçıracaklar yazıklar olsun

Derin girtlak tier 1

Denayer IN
Fernando IN
Mert Müldür IN
Gueye IN
Pedro IN
Seferoviç veya Sörloth IN
Umut Bozok IN

Diagne OUT
Ömer OUT
Gomis OUT
Mohamed OUT
Boey veya Omar OUT
Cicaldau OUT
Luyindama OUT
Çipe OUT
Emre Taşdemir OUT
Aytaç OUT
Sekidika OUT

Fb J.Pedro'yu napacak ki 10 numarada dolu adam var daha yeni Joshua King'i aldilar bi de. JJ galiba 4-1-3-2'ye donecek o zaman ama yine de en dolu yerleri 10 numara ve second striker gibi gorunuyor.

Alamazsak baya uzulurum yine de benzerini bulamayiz cunku. Dybala isinin de tiras oldugu belli.

Yerine bir çöp alıp parayı çöpe atacağız yine. Kaçıncı seferdir aynı olay. Edebiyatınıza ..., bu maliyetlere olmazmış. Bayram tatili yapmayıp 2 gün önce bitirseydin o zaman.

Utan yav yönetim - Hasan reis bile kızgınlığını saklayamaz hale getirdiniz...

Bu tür sidik yarisina gerek yok. Birakalim bu rakamlar febeye girsin. O rakamlara degecek bi oyuncu dgl ztn. Sundugumuz teklif gayet yeterliymis rakam dogruysa. (Maas yuksek)
Yerine bir çöp alacağız. 2 kişilik liste var zaten. Hep aynı olay. 2-3 gün önce bitirselermiş o zaman. Taraftar olarak çıkalım şu kafadan. Yöneticiler işi beceremeyip bu para etmez diyor. Ederine aldıkları adamda çöp oluyor.

Bu tür sidik yarisina gerek yok. Birakalim bu rakamlar febeye girsin. O rakamlara degecek bi oyuncu dgl ztn. Sundugumuz teklif gayet yeterliymis rakam dogruysa. (Maas yuksek)
Böyle diye diye takımı çöp yığınağı yaptık gedson u alamadin pulgar i kiraladin irfani alamadin gittin gedson u kiraladın sonra onu forma soktun tekrar kaptırdın hayır yani harika alternatiflerimiz varda hemen vazgeçiyoruz oyuncudan

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt