Bedbaht ne demek yav @Hakan Motz
Motzla Türkçe öğreniyorumBedbaht ne demek yav @Hakan Motz
O olsa gene iyi bir bakmışız Taylan - Berkan orta sahasıBu işin sonu Etebo

aralık ayı için imzaladıNası gitt olum daha geçen maçını izledim
Giuliano 15 attida ne oldu? Futboldaki 9.5 numara kadar aldatici bir mevki yok. Nokta santraforun olucak, kanatlarin orta saha ozellikli yada servisci adamlardan olucak, sonrada verim alicaksin. Atilan golun onemi yok takimin birinci ihtiyaci orta sahada takimi yonetecek bir beyin ise.Fener'de görürüz çöp mü değil mi.? Atar bir 15 tane bu sene
aralık ayı için imzaladı
@Mehmet Mehmetoglu bey size ettiğim o çirkin söz için okadar bedbahtim ki. Beni affedin lutfen
Evander gelip 10 tane atıp 5 tane asist yapar bu mesajdan sonra.Bıktım ya ben transfer takip etmiyom kimi istesem uçtu gitti şimdi giderler evander falan alır şampiyonluk beklerler
OlmasinBen çöp demedim, 6-7M oyuncu olmadigini ilk burada adı yazildiginda da soylemistim. 4-5 verilip alinabilir, ki rakam dogruysa dedigim gibi de olmus. Fenerbahce o parayi veriyorsa hayirli olsun.
Yaparsa ben ben değilimEvander gelip 10 tane atıp 5 tane asist yapar bu mesajdan sonra.
Uçan tekme üstadını değişmen dolayısıyla çok bedbaht bir ruh haline büründüm.Yaparsa ben ben değilim
Ne sakinliği söyle ne sakinliği neyin sakinliğisakin olmakta fayda var