GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 154

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,3K
Sayfa
154/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben elimizde ki oyuncuların da çöp olduğunu düşünmüyorum özellikle cicaldau, morutan in yeteneklerine güveniyorum ama bu adamlar yıldız değil takımı sırtlayamaz sorumluluk aldıkça geriye gidecekler eğer böyle giderse kerem'i de kaybederiz çünkü artık beklenti yüksek çocuk biseyler yapmaya çalışacak ama olmayacak çünkü rakiplerde ona göre önlem alacak sadece bu adamlara yardımcı olacak 3, 4 tane kaliteli transfer şarttı ama muhasebecilik yapmaya devam

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başka isim niye yok ki. 6 aydır niye pedroya takılı kaldık, yönetime seçilen fanusa alınmış önüne ne sunulsa onla yetiniyor gibi davranıyor

Ne 6 ayı yav 10 gün falan oldu

İtalyan basınında çıkana kadar mevzudan içerdeki kimsenin de haberi yoktu zaten.

Menajeri yavşak olmasa alınmıştı şimdiye.

Pedro'nun muadili bir seçenek olmaması çok normal, takımı küme düşmese zaten gelmezdi.

Evander'in muadilleri bulunur.

Ne 6 ayı yav 10 gün falan oldu

İtalyan basınında çıkana kadar mevzudan içerdeki kimsenin de haberi yoktu zaten.

Menajeri yavşak olmasa alınmıştı şimdiye.

Pedro'nun muadili bir seçenek olmaması çok normal, takımı küme düşmese zaten gelmezdi.

Evander'in muadilleri bulunur.
Ama saçma değil mi admirim pedroya evanderle karşı cevap veriyoz, ikisi bambaşka adamlar tarz olarak. Bi tane bile mi pedro tarzı alternatifimiz yok

Fener 6.5 olayı bonuslarladır. 1 milyonu cl katılınca gibi bişeydir,gerçekleşmesi az ihtimal bonuslardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt