Sami Karakoç
İmparator
engeli yedin konyalım
engeli yedin konyalım
Yav yine miengeli yedin konyalım
İstemiyorlar diye diye derbide bize karşı hattrick yaptığında ikna olacaz galibaFener joao Pedroyo istemiyor ki , menajer oyunu olduğunu halen alamiyormusunuz !?
Pazartesi Samandıra da olurFener joao Pedroyo istemiyor ki , menajer oyunu olduğunu halen alamiyormusunuz !?
Rtaş bu sene biz konyayı tutalım, yeminle bizim takımdan 3 gömlek üstün kadroları varFener joao Pedroyo istemiyor ki , menajer oyunu olduğunu halen alamiyormusunuz !?
Başka isim niye yok ki. 6 aydır niye pedroya takılı kaldık, yönetime seçilen fanusa alınmış önüne ne sunulsa onla yetiniyor gibi davranıyor
Forumda adam bırakmadın BlackRamengeli yedin konyalım
Sampiyonlugu zorlarİlk lig maçı 11;
Gomis
Kerem-Akbaba-Yunus
Berkan-Sergio
Pva-Abdul-Nelsson?-omar
Muslera
Ama saçma değil mi admirim pedroya evanderle karşı cevap veriyoz, ikisi bambaşka adamlar tarz olarak. Bi tane bile mi pedro tarzı alternatifimiz yokNe 6 ayı yav 10 gün falan oldu
İtalyan basınında çıkana kadar mevzudan içerdeki kimsenin de haberi yoktu zaten.
Menajeri yavşak olmasa alınmıştı şimdiye.
Pedro'nun muadili bir seçenek olmaması çok normal, takımı küme düşmese zaten gelmezdi.
Evander'in muadilleri bulunur.
Dursun basganimiza guvenelim. Tataftarin mutlu oldugu bir takim kuracaktir. Oyuncu satmadan 4tane ilk 11e transfer sözu var. Az sabir
Ama saçma değil mi admirim pedroya evanderle karşı cevap veriyoz, ikisi bambaşka adamlar tarz olarak. Bi tane bile mi pedro tarzı alternatifimiz yok
Bak varya Joao iyi kötü tartışmasını geçtim , sadece fenerin kadro sisikinliginden dolayi sıkıntı cikar o transferden.İstemiyorlar diye diye derbide bize karşı hattrick yaptığında ikna olacaz galiba
Konyanın taraftar paketinin olduğu şaşkınlığını ne şekil atlatabilirim.Beini aradım gs traftar paketinden konya taraftar paketine geçiş yaptım oh be gençleştim
engeli yedin konyalım