Nedim Tokuyucu
İmparator
İttifak holding biraz eli cebe atmalı. Fazla değil umut bozokla samet akaydını alsa yeter, avrupadan çıkar zaten fazlasıFatih ozgokcen
İttifak holding biraz eli cebe atmalı. Fazla değil umut bozokla samet akaydını alsa yeter, avrupadan çıkar zaten fazlasıFatih ozgokcen
Foto atıcaksın. Ancak öyle inanırım.Abi Abdülkerim'in Konya'ya geldiğinde bana nargile sözü var.

Yönetim işine karışmaBi kerede atalim su kuruslari kenara ya Jo pedro Talisca kim gelirse gelsin skor yapan bir 10 gelsin artik
Beknaz oyuna girmeliydi, Oğulcanın oyuna girmesi müthiş talihsizlikkerem aktrukoglu basaksehirde gördüğü mumaeleden ötürü hırcın olabilir biraz.fririkiklerde sorumluluk alması da güzel.dün yunus ve hamza da kullanabilirdi ama ben yunusun frikik kullandıgına şahit olmadım hiç.hamzada altyapıda topun basına geçmezdi pek.beknaz olsa neyse.beknaz vurur her yerden
Yavas yavasYönetim işine karışma
Yönetim işine karışma
Yavas yavas
Mandela etkisiSeferovic nasıl müzmin sakat yav
Geçen sene dışında öyle bir mevzu hatırlamıyorum.
marco kimmarco bugün geliyodu noldu o iş
Piccioli işte niye editlemişler ki adamın soyadının kısaltmasını yazdımmarco kim
ittifakdan ayrildik , arabam.com oldu ana sponsorİttifak holding biraz eli cebe atmalı. Fazla değil umut bozokla samet akaydını alsa yeter, avrupadan çıkar zaten fazlası