GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 346

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,4K
Sayfa
346/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işler transfer çalımıyla,yıldız kadro kurmakla olmuyo

Fbnin 2006daki kadrosuyla bizimkinin arasında dağlar kadar fark vardı keza 2008de de öyle ama biz şamp olmuştuk

Fb zajcla crespoyla herkesi boğarken biz lemina nzonzi seriyle karşı kaleye gidemiyoduk

Yeterki parçaları doğru birleştirelim

Onlar teklif yapmışken ellerinden mi aldık ? Abdül ile biz anlaşmışken fb transferi bozmak için teklif yaptı diye hatırlıyorum. Rekabet nedeniyle fazla para verdik ona da. Sergio ile ilgilendiklerini duymadım. Biz ilgilenince bozmak için girdilerse bilmiyorum.
Akerim fenere gitmek üzereyken aldık hatta tjk de istiyordu.

Sergio'yu da muhtemelen Porto, Jesus'a vermek istemedi.

Bu işler transfer çalımıyla,yıldız kadro kurmakla olmuyo

Fbnin 2006daki kadrosuyla bizimkinin arasında dağlar kadar fark vardı keza 2008de de öyle ama biz şamp olmuştuk

Fb zajcla crespoyla herkesi boğarken biz lemina nzonzi seriyle karşı kaleye gidemiyoduk

Yeterki parçaları doğru birleştirelim
Belki dağlar kadar fark vardı ama 2006 da bizim hücum oyuncularımız iyiydi ligde geriye dustugumuzde iyi risk alıyorduk

Arda'da gidiyor. Parayı buldular. Batacaklar demenin anlamı yok.

şunu fbye nasıl kaptırdık yaw
1657916244385.png

sampdoria cicaldauyi istiyordu her hafta lig oynanirken o mevzu noldu
Belki campos piyasa yaptırıp kilitleyecekti o gidince tamamen iptal olmuş gibi.
Ayrıca sensibleye peşin para verip fesih etmek hangi zekanın ürünüdür ya bir kulüpte transferle uğraşan 2 profesyonel olamaz mı yav.
Ta en baştan aptallık nirvana. Parasını verdiğim adamı gerekirse sahaya çıkartır top oynatırım kardeşim. Sen git al sana para neyin ürünüdür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt