Usta Döner Ahmet nededi ceza aldi yav.
Usta Döner Ahmet nededi ceza aldi yav.
Hepimize kaydilar renkttaş bosver.
Transfer yok Tarcinnnnnnnnnn
gelecek biraz sabırhaluklar
-gs pedro transferinde artık yok
-denayer al nassrla anlaştı
Veriyor mu veriyor işte kuralına uydurup, kağıt üstünde. Ondan bahsediyorum. Adamlar bir şekilde yıllardır kulüp içinde para verecek, kulübe para harcayacak birisini buluyor, işlerini görüyorlar. Hull City'nin kendi lig gelirleri de var, onu da buraya aktarıyor. Mesut geldi Exxen'e belgesel çekeceğiz dedi, maaşını oradan ödemeyi planladılar, TV8'i bunlara açtı, para topladılar. Demek istediğim bir yolunu bulup yapıyorlar işte, işe yarayacak adamları kullanıyorlar.Acun nereden verecek abi ? ali Koç parasını döndürüyor
Forumdaki herkese sövdü.Usta Döner Ahmet nededi ceza aldi yav.
gördüm ama söyleyememUsta Döner Ahmet nededi ceza aldi yav.
gelecek biraz sabır
Kim'in para zaten transferlere falan gitti bile. Maaş toplamları çok fazla. Arda'dan gelen para 380 milyon TL desek borçları yaklaşık 7 milyar TL . Fener Koç varken para sorunu yaşamaz ama olurda Koç gittikten sonra ciddi bir ekonomik sorun yaşama ihtimalleri çok yüksek.Arda da gidiyor. Parayı buldular. Batacaklar demenin anlamı yok.
Niyeki?Forumdaki herkese sövdü.
Ciddi değilim renktaş. Bizim transferler hızlansın diye mübalağa yapıyorum.Kim'in para zaten transferlere falan gitti bile. Maaş toplamları çok fazla. Arda'dan gelen para 380 milyon TL desek borçları yaklaşık 7 milyar TL . Fener Koç varken para sorunu yaşamaz ama olurda Koç gittikten sonra ciddi bir ekonomik sorun yaşama ihtimalleri çok yüksek.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi