Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
Gitmesin yav, 1 senesi kalmis zaten. Arada işede yariyor. Eger bizim kazancimiz yoksa kalsin. Anadolu kuluplerinin bize bi iyligi dokunmusmu bu zamana kadar?Gitmiyor baska türlü bu adam
Gitmesin yav, 1 senesi kalmis zaten. Arada işede yariyor. Eger bizim kazancimiz yoksa kalsin. Anadolu kuluplerinin bize bi iyligi dokunmusmu bu zamana kadar?Gitmiyor baska türlü bu adam
Yok yani capsiz derken bende siradan bi is adami saniyodum, baya zenginmis, yoksa transferleri iyi yapiyolarÇapsız mı tartışılır ama bir istatistik gördüm yani son yıllarda 3 oluyor bjk ve altına düşmüyor yani belli bir oranda aynı seviyeyi koruyor he başarı mı değil yapılanma olarak yine bu sene olsun en önde bjk ts fb yine en son biz artık o popüler transferler çilekler de gerek yok normal alabileceğimiz oyuncuları bile alamıyoruz.
Bedelsiz bi king var gerisinin alayi bonservisli.Fener gibi bonservissiz ve 2 3 m lik oyunculardan bol alternatifli kadro kursaydik bu durumda olmazdık.
Kimse eleştirmesin 20 tane yabancıları var diye. Adamlar birini tuttursa kurtariyor zaten.
space yapakOf of of
Okan Hocama güvenmiyor musun?
O imzadan önceydi. Rose filan konuşuluyorduBunu bana sormaya utanmiyor musun olm. Gelsin dedigimde istemiyodun ulan.
o halde tam bize göre işteHARİT belhanda'nın daha disiplinsizi
Bu Emrah hep böyle renktttaşBunu bana sormaya utanmiyor musun olm. Gelsin dedigimde istemiyodun ulan.
Rose kalbimizde yaradır.O imzadan önceydi. Rose filan konuşuluyordu
Adami psg kampa götürup oynatıyor. 3 ay önce ş.liginde final kovalayan as oyuncudan bahsediyoruz.Gueye 3.5 milyon euro maas 2 milyonda imza parasi veririm 3 senelik maliyeti Cicaldaudan 4 5 milyon euro fazla oluyor. Bu adam seni rakiplerinin 3 adim onune koyar. 4 5 tane mac kazandirsa aradaki fark gidiyor zaten. Coplere para dokerken hic acimiyoruz boyle adamlara para hesabi yapiyoruz.
Gueye seni sampiyon yapar tekrar soyluyorum. Diawara falan adamin tek ozelligi kesici olmasi. Gueye 60 metreye teslim paslar atiyor.
Selcuk Melo olmasa biz o donem basarili olabilir miydik? Orta saha takimin kalbidir. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Kadro kalitesi herseydir gerisi hikaye.
Hoca 2 os isaret ermis
Gelmediği iyi olmuş yoksa şu anda yine TD miz yoktuRose kalbimizde yaradır.
Barış bana ortasaha öner 10 numara olsun Pedro ve Evander deme.Bu Emrah hep böyle renktttaş
Bence dursun hadi lan oradan ne transferi çek git burdan der gibi elini uzatmış.7 Transfer gelecek 2si Okan hocanin istegi