GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 391

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,2K
Sayfa
391/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gueye ismini vermemis o totos.''Galatasarayla adi cok anilan bi ortasaha hakkinda yakinda fenerbahce haberleri cikabilir'' demis. Ya salladi ortaya ya da diawaradir herhalde.neyse uzerinde durmaya gerek yok.... ortalığı karistirmak icin uydurmus gibi

Ayrıca çıkan haberlere göre GS'in anlaşamama sebebi oyuncuya az para vermesi değil ki? Menajerinin yüksek komisyon istemesi. Dolayısıyla oyuncu için değişen bir şey yok. Eğer FB'ye giderse açık bir şekilde sözünü yemiş oluyor ve bu da net şekilde karaktersizlik demektir.

Valla takım satılırsa ve alan Arap olursa ben kendi adıma bir takım taraftarı olmayı bırakırım batacaksak da cikacaksak da kendi imkanlarımızla olmalı he şartlar değişir herkes buna evrilir ise başka ama takımın sahibinin birisi olması tirt bir düşünce

Agresif olmak ayrı sıkıntılı olmak ayrı. Feghouli mesela zerre agresif değil ama full kafadan sıkıntı, iş ahlakları yok yani. Melo agresifliğini rakip takıma yansıtıp daima takımı için sahada maximumunu vermeye çalışan aldığı paranın hakkını veren bir topçuydu. Bu feg, belhanda, harit gibi topçular galatasaray yansa şeyinde olmaz, demek istediğim bu.
Heh bak iş ahlakı yok diyorsanız o başka. Gelmesin tabii. Ben bilmiyorum oyuncuyu şahsen. İsmini duymuşluğum var ama pek izlemedim bizim maç haricinde.

Belhandaya hakaret sayarım Belhanda Winner oyuncuydu sahada olduğunda özellikle derbilerde psikolojik olarak üstün hissettiriyordu arada kırmızı kart görüyordu ama baskı yenilebilecek anda oyuna yeni girmiş deniz türücu attirmasi işte maçı o an aldık demiştim oyunculuk olarak da haritin yaşındayken Belhanda Fransa ligini kucağa almıştı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Müthiş topçuydu,değeri bilinmedi.2 sene her maç 11 de oynayarak şampiyon olduk.3.sene pandemi olmasa şampiyonluga gidiyorduk.Kırık çeneyle real maçını alıyordu andone atsa.Kadıköyde ilk yarı resital sundu onyekuru atsa tarihi fark olcaktı belki maçın başı.Son sene ise prime sezonuydu takımın en skoreriydi kadiköydeki 0-1 lik maçta maçın adamıydı.O maçtan 2 maç sonra sözlesmesi zemin kötü dedi diye feshedildi ve 1 golle şampiyonluk gitti eğer feshedilmeseydi en belhanda haterı bile şampiyon olacağımızı kabul eder o sezon.Oyunu bu denli çift yönlü oynayan bir oyuncu bu ülkeye gelmez.Taylan ile kılınç ile ocağa lider girdi.Koy cicanın yanına taylan ile kılıncı bakalım kümede kalıyor musun.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayrıca çıkan haberlere göre GS'in anlaşamama sebebi oyuncuya az para vermesi değil ki? Menajerinin yüksek komisyon istemesi. Dolayısıyla oyuncu için değişen bir şey yok. Eğer FB'ye giderse açık bir şekilde sözünü yemiş oluyor ve bu da net şekilde karaktersizlik demektir.
yabancı bi topçudan niye duruş bekliyoruz ki adamların umrunda değil ki gs, fb veya bjk hangisi olduğu. Futbolcu dediğin adamların %99 u olaya iş olarak bakıyor sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt