Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
gsyi bıraktım
gsyi bıraktım
Zengin çocuğu kibri var. Hayatta her istediğini parasıyla almış biri olduğu için fiyatı önemli değil onun için. Aslında aklı çalışan yöneticilerimiz olsa fenerin talip olduğu her adama teklif yaparak maliyetini fener için çok yükseltebilir. Hırsından faydalanıp iflasa kadar götürebilirsin bunlarıPiyasa değeri 80 bin TL olduğunu bildiği bir arabayı sırf komşusu almasın diye 110 bin TL'ye almak gibi bir şey FB'in başkanının yaptığı.
Vallahi o ailenin içine iyi doğmuş, adam normal bir ailenin ferdi olsaymis kuruyemişçi bile işletemezmiş :d
Evet suankilerden iyi maalesef bunu üzülerek söylüyorum. Ama önüne pas atamayan adamı arayacak kadar düşürdüler bu taraftarı. Koca camiayi yöneten insanlara bak... Cidden diyecek laf bulamıyorumBelhanda, gecen seneki orta sahamızı top diye oynar. O varken takım şampiyonluğa oynuyordu, gecen sene kümeye oynadık ve bu senede aynı. Koskoca camia itin bilmem neresine skulan Belhandayı arar hale gelmiş. Rezilliğin boyutunu bi düşünün.
bir karakter eksikliği sezdimNaylon galatasaraylı bu
Yav bırak demiyosun ki yengen kredi kartı dökümümü takip ediyor diyeBi bileklik alayım bari
Yav bırak demiyosun ki yengen kredi kartı dökümümü takip ediyor diye

Adamlar bizim listeye bakıp transfer yapıyor şaşırmadım.Fb yarın da amine hariti açıklıyormuş
Okan buruk listeyi erden timura değil de yanlışlıkla ali koça vermiş herhalde
Arada oliveira yı iyi kurtarmışız
TS (olmuş takım) diğerlerinden ayrılıyor açık ara.FBJK'de ise işler kötü giderse sezon içinde sistem,hoca değişikliği durumu düzeltebilir.Basaksehir çok deneyimli bir kadro kurdu yine (Biglia vs.)bu senenin sürpriz şampiyonluk adayı.Adana Demirspor geçen sezon çok kötü bir başlangıç yapmıştı bu sezon normal bir başlangıçla bile çok daha yukarılara oynar.Konya defans hattı dağıldı bu yıl gerilerde kalır,Hatay yeniden yapılanmaya gidiyor onlarda hayal kırıklığı yaşayabilir.Alt gruptan da İstanbulspor daha iyi organizasyona sahip, üstlerde görebiliriz.Kasimpasa gelişimini sürdürür.Alanya da standartini korur gibi.Antalya yaş sınırını abarttı,bu yıl gerilere düşer.Ankaragucu flash isimlerle lige tutunur,Antep de Federasyon eliyle arkadan ittirilerek ligde kalır.Karagumruk de düşme adaylarından olur.Bizim yerimiz de (şu an) 5-8 arası olur.Şu anki kadro durumlarına göre takımları zorluk derecelerine ayirdim bakalım katılacak misiniz ?
Trabzonspor - Fenerbahçe
Beşiktaş
Galatasaray - Başakşehir - Konya
Adana Demirspor - Antalyaspor
Karagümrük - Sivas - Hatay - Alanyaspor
A.gücü - Gaziantep FK - Kasımpaşa
Kayserispor - Giresunspor - Ümraniyespor - İstanbulspor
İnsallah gerekli transferler yapilir , taraftar desteğiyle biz de ligin favorisi oluruz
Bu kadroyla ilk 5 e giremeyiz.TS (olmuş takım) diğerlerinden ayrılıyor açık ara.FBJK'de ise işler kötü giderse sezon içinde sistem,hoca değişikliği durumu düzeltebilir.Basaksehir çok deneyimli bir kadro kurdu yine (Biglia vs.)bu senenin sürpriz şampiyonluk adayı.Adana Demirspor geçen sezon çok kötü bir başlangıç yapmıştı bu sezon normal bir başlangıçla bile çok daha yukarılara oynar.Konya defans hattı dağıldı bu yıl gerilerde kalır,Hatay yeniden yapılanmaya gidiyor onlarda hayal kırıklığı yaşayabilir.Alt gruptan da İstanbulspor daha iyi organizasyona sahip, üstlerde görebiliriz.Kasimpasa gelişimini sürdürür.Alanya da standartini korur gibi.Antalya yaş sınırını abarttı,bu yıl gerilere düşer.Ankaragucu flash isimlerle lige tutunur,Antep de Federasyon eliyle arkadan ittirilerek ligde kalır.Karagumruk de düşme adaylarından olur.Bizim yerimiz de (şu an) 5-8 arası olur.