GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 411

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550K
Sayfa
411/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer Bayram, Aytaç bunları göndermek kolay die düşünüyorum. Anadolu takımlarında oynabilirler. Bide bizden aldıkları paraları verebilir o takımlar. Biri 6 diğeri 7 alıyordu galiba.

keita balde boştaymış

1565732.jpg.webp

8 m euro teklif varsa niye kiraladık

evet bu arada brugge şerefsizlik yaptı oyuncu değer kaybına uğradı, bunu niye göz ardı ediyorsun anlamadım. üstelik kendin de yazmışsın aynı şeyi, inadına oynatmadılar diyerekten, hatta destekler babında like attım şimdi tiye alır gibi gülüyorsun.

brugge serüveni diagne'nin bizdeki kariyerini baştan sona etkileyen ana sebeblerden biri oldu.
Sana gulmuyorum ya aglanacak halimize guluyorum. Brugge serefsizlik yapti ama onlara o firsati vermek bizim sucumuzdu.

Hemen cok zarar etti demesinler diye satmadilar 8'e galiba. Cunku Arap yarimadasindan o bantta teklifler gelmisti gerci Diagne gitmek istememis de olabilir.

Hem yetenek skalası yüksek hem sorunsuz futbolcu buralara gelmiyor haliyle. Bizim kadro sıkıntı çıkarmayan ama yeteneği de olmayan tiplerden oluşuyor. Harit elde patlaması yüksek yine de denenebilir bir risk birkaç adet bu tarz kalite topçu zarı atmak lazım bence.

Açıkçası yedekler oğulcan kılınç taylan v.s kalırsa ,bizim adak adamamız sabah akşam dua etmemiz lazımki sergio ve mevkisinde benzeri kalitede olan oyunculara bişey olmaması için. bmwden renaulta binmiş gibi değişkenlik gösterecek futbolumuz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diğer takımların yerellerinde maldini yok hocam. Yedek için uygun oyuncular gitmesi söylenen oyuncular

Hem yetenek skalası yüksek hem sorunsuz futbolcu buralara gelmiyor haliyle. Bizim kadro sıkıntı çıkarmayan ama yeteneği de olmayan tiplerden oluşuyor. Harit elde patlaması yüksek yine de denenebilir bir risk birkaç adet bu tarz kalite topçu zarı atmak lazım bence.
Daha iyi ve garanti öneri vereyim; Adana Demirspor'da Belhanda var 4 sene bizde top oynadı 2 şampiyonluk kazandı 1 tanesi kıl payı kaçtı fener'e karşı yenilgisi yok kadıköy'de 2 galibiyet gördü yaşı daha 32 her türlü katkıyı verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt