GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 438

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,6K
Sayfa
438/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica'nın güncel kadrosunun yarısı Jesus'u tekme tokat döverek uğurladı.

Jesus'u biz alsak nasıl dayak yediğine dair videolar düşerdi muhtemelen.
FT'yi sevmeyen ve laf eden taraftarlarimiz gibi Benfica taraftarlarinin cogu. JJ hakkinda cok benzer seyler soyluyorlar. Portekiz'de genel olarak nefret edilip dalga geciyorlar ama meyve veren agac taslanir diye de olabilir

Ben biraz korkuyorum ama transferleri simdiye kadar tirt bence. Bakalim ne olacak Fener'in bu sene sampiyon olmamasi demek bir bes sene daha olmamasi demek bence

FT'yi sevmeyen ve laf eden taraftarlarimiz gibi Benfica taraftarlarinin cogu. JJ hakkinda cok benzer seyler soyluyorlar. Portekiz'de genel olarak nefret edilip dalga geciyorlar ama meyve veren agac taslanir diye de olabilir

Ben biraz korkuyorum ama transferleri simdiye kadar tirt bence. Bakalim ne olacak Fener'in bu sene sampiyon olmamasi demek bir bes sene daha olmamasi demek bence
Adam hep konfor alanlarında çalışmış, o ligin en iyi imkanına sahip takımlarda. Loser olduğu sezonlar olsa da başarılır. Löw gelse fenerden cacık olmazdı ama dayak yemezse JJ iyi tercih.

Net 1 m euro falan alıyor.
Kaynagi ne bu rakamin. Internetteki maas siteleri hep salliyor. Portekizliler Benfica forumunda cok seviniyorlardi gidecegegine Diagne muamelesi yapiyorlardi maasini versinler yeter diyorlardi. Cok gol kaciriyormus cok istikrarsizmis ve bazen sakar gorunuyormus kendi kendine takilip dusuyormus falan. Maasi icin de 2m diyorlardi gerci o brut rakam olabilir o zaman net 1m falan eder gercekten. Ama tam rakam veren bir kaynak bulamadim. Bu arada cok nefret etme sebeplerinden biri anladigim kadariyla Belhanda tarzi bir kavgasi olmus tribunlerle bunu yuhladiklari bir mac gol atip sus isareti yapmis o zaman ipler kopmus galiba. Opsiyonlu 3.5m isine sinirlenenler vardi bu ne yeterli rakam degil falan diyen vardi demek ki o kadar da cop gormuyorlar ya da simarmislar bilemedim

gomis :

veteran.gif

işin kötü tarafı, okey diyelim çok kaliteli isimler transfer ettik koyduk kadroya. değişiklik yapıldığında, sakat-cezalı vb gibi durumlarda yine bu sahada ki çapsızlara muhtaçsın. ve 100 yıl uğraşsan yine 1 gram katkı alamazsın şunlardan. çok zor bu takımla bi şeyler yapabilmek. bu noktada çok transfer gerekiyor işte. sadece ilk 11'le de bitmiyor, yedek kulübende güçlü olmalı. sadece ligde ol nerde olursan ol farketmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt