hm?
Kolpa falan değil renktaş. Uçak bileti düştü ama uçağı gece 11'de mi ne iniyormuş. O yüzden görüşmeler yarın.Hocam fb mevzusu noldu hiç haber de yok güya bugün menajer görüşmesi vardı italyan kolpacılar öyle diyordu
Geçen seneki gibi 15 m euro UEL gelirimiz olsa kafiydi benim için, bununla önemli bir bütçeyi döndürebilirsin.Ustad hic bir klubun euro ile geliri olmayacak ki hangi klup cl girebilecek hicbiri uefada iki tur gecip elenecek cogu bu mantikla euro kuru asagi dusmeyecegine gore biz hep 1 milyon euroluk adamlar alacagiz demek oluyor ? bu mantikla bakarsak klubu kapatip gidelim
Sponsor bulacaklar gelir yaratacaklar yada hep orta siraya oynayan takim olacagiz
O herif nasil tutmadi aklimda halen soru isaretiSenin için Nzonzi getircem Kolpacım
Geçende tartıştık bunu ömer orta sahada iyi oynuyor en azindan dedin faruk. Pva yi bende başta iyi değil diyordum sonra düzeldi. Ömerle alakası bile yok 2 gömlek fark var aradaÖmere ne zaman konusmusum ben, ondan bile cok farki yok pva,nin. Anla iste.
Ben izlemedim, bilmem. İstatistiklerde golcü değil artık golcü olmayan orta saha itici geliyor geçen seneden sonrahiç izlemeden harit beğenmeyenler var çok enteresan.
Renktaş bu sene bize karşı 2 maç oynadı, 2018'de de bize karşı 2 maç oynamıştı. Harit'i izlemeyen olmamıştır.hiç izlemeden harit beğenmeyenler var çok enteresan.
Uefada tur atlayan takım en kotü 15 milyon euroyu cebine koyuyor.Ustad hic bir klubun euro ile geliri olmayacak ki hangi klup cl girebilecek hicbiri uefada iki tur gecip elenecek cogu bu mantikla euro kuru asagi dusmeyecegine gore biz hep 1 milyon euroluk adamlar alacagiz demek oluyor ? bu mantikla bakarsak klubu kapatip gidelim
Sponsor bulacaklar gelir yaratacaklar yada hep orta siraya oynayan takim olacagiz
Geçende tartıştık bunu ömer orta sahada iyi oynuyor en azindan dedin faruk. Pva yi bende başta iyi değil diyordum sonra düzeldi. Ömerle alakası bile yok 2 gömlek fark var arada
Disiplinsiz bir oyuncu olmasıHarit'in beğenilmeme sebebi nedir? Ayrıca Oliveira bugün nasıldı?
Vargas gelsin pva daha etkin olur hucumdaYauv birde kerem var onunde kerem bekle fazla alisverisi olmayan bir adam
Bugun iki kere yapti ikisinide poza cevirdi pva
Yunus ise tam tersi omari nasil oyuna soktugunu gorduk bugun
Bekin onunde ki adam bekin %50si
Gelirimiz TL ama TL ile işlem yapamayız uluslarası alanda.Oyuncu maaşları Euro ile TL ile yapamayız.2 milyon Euro ortama üstü her adama vereceğimiz maaş ,çünkü başka türlü ülkemize gelmezler.Ha biz TL kazanıyoruz TL ile gelin desek gelmezler ya da yok 2 milyo Euro gelirimiz yok veremeyiz desek yine gelmezler yani mecburuz piyasa bu halde iken bu oraları vermeye.Yani araç fiyatları arttı diye ihtiyacın varsa araç almayalım diyemeyiz.Mecbur transfer yapacağız gelirimiz olmasa da.Bugün 2 milyon a 3 milyona oyuncu kalmadı ben yerli oyuncuların piyasasını örnek olarak verdim.Gelirin TL ise ülke ekonomisine göre yorumlaman gerekiyor. Nerden euro gelirin var mesela bu sezon?
Berkan 40 milyon TLye alındı 4 sene taksitle, 1 senede 2 m euroya düştü o bedel, şu an 5 milyon euroyu versen bir de taksitli versen her sene yük artacak.
Eğer kendi yaşamınızda her ay gelirinizden fazlasını harcamıyorsanız, savunduğunuz mevzunun bir anlamı yok.
Ek olarak Vargas'ı ben de beğenirim ama tek iyi sezonunu ADS'de geçirdiğini, Espanyol'un 12 vermesine rağmen güvenmediğini de ekleyelim.
Hep iddia yav çıkın ispatlayın da tüm dünya bilsin Ali Koç'un fm oynayan çocuklar gib davrandığını.
Hoca da değişse, fubolcular da değişse hep aynı oyunu izliyoruz. Artık izlerken kusma noktasına geliyorum. Okan Hoca değiştirebilecek mi / değiştirecek mi bu oyun anlayışını göreceğiz...ft öyle bi hastalık bulaştırdı ki takıma, sanki rakip kale yokmuşçasına semazen gibi dönüp duruyor takım. eşi benzeri yok herhalde şu oyunun