GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 444

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,5K
Sayfa
444/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ustad hic bir klubun euro ile geliri olmayacak ki hangi klup cl girebilecek hicbiri uefada iki tur gecip elenecek cogu bu mantikla euro kuru asagi dusmeyecegine gore biz hep 1 milyon euroluk adamlar alacagiz demek oluyor ? bu mantikla bakarsak klubu kapatip gidelim

Sponsor bulacaklar gelir yaratacaklar yada hep orta siraya oynayan takim olacagiz
Geçen seneki gibi 15 m euro UEL gelirimiz olsa kafiydi benim için, bununla önemli bir bütçeyi döndürebilirsin.

Her türlü cepten para harcanacak ama 5 m euro vereceğimiz adam fark yaratmalı o yüzden o adam Vargas mı emin olmadan gömülmemeli o paralar.

Senin için Nzonzi getircem Kolpacım
O herif nasil tutmadi aklimda halen soru isareti

Orta sahaya bak

1657999772074.webp

Ustad hic bir klubun euro ile geliri olmayacak ki hangi klup cl girebilecek hicbiri uefada iki tur gecip elenecek cogu bu mantikla euro kuru asagi dusmeyecegine gore biz hep 1 milyon euroluk adamlar alacagiz demek oluyor ? bu mantikla bakarsak klubu kapatip gidelim

Sponsor bulacaklar gelir yaratacaklar yada hep orta siraya oynayan takim olacagiz
Uefada tur atlayan takım en kotü 15 milyon euroyu cebine koyuyor.
Ne demek kimsenin euroyla geliri yok. Trabzon bu sene 30 milyon euroya yakın para alacak.

Geçende tartıştık bunu ömer orta sahada iyi oynuyor en azindan dedin faruk. Pva yi bende başta iyi değil diyordum sonra düzeldi. Ömerle alakası bile yok 2 gömlek fark var arada

Yauv birde kerem var onunde kerem bekle fazla alisverisi olmayan bir adam

Bugun iki kere yapti ikisinide poza cevirdi pva

Yunus ise tam tersi omari nasil oyuna soktugunu gorduk bugun

Bekin onunde ki adam bekin %50si

Gelirin TL ise ülke ekonomisine göre yorumlaman gerekiyor. Nerden euro gelirin var mesela bu sezon?

Berkan 40 milyon TLye alındı 4 sene taksitle, 1 senede 2 m euroya düştü o bedel, şu an 5 milyon euroyu versen bir de taksitli versen her sene yük artacak.

Eğer kendi yaşamınızda her ay gelirinizden fazlasını harcamıyorsanız, savunduğunuz mevzunun bir anlamı yok.

Ek olarak Vargas'ı ben de beğenirim ama tek iyi sezonunu ADS'de geçirdiğini, Espanyol'un 12 vermesine rağmen güvenmediğini de ekleyelim.
Gelirimiz TL ama TL ile işlem yapamayız uluslarası alanda.Oyuncu maaşları Euro ile TL ile yapamayız.2 milyon Euro ortama üstü her adama vereceğimiz maaş ,çünkü başka türlü ülkemize gelmezler.Ha biz TL kazanıyoruz TL ile gelin desek gelmezler ya da yok 2 milyo Euro gelirimiz yok veremeyiz desek yine gelmezler yani mecburuz piyasa bu halde iken bu oraları vermeye.Yani araç fiyatları arttı diye ihtiyacın varsa araç almayalım diyemeyiz.Mecbur transfer yapacağız gelirimiz olmasa da.Bugün 2 milyon a 3 milyona oyuncu kalmadı ben yerli oyuncuların piyasasını örnek olarak verdim.
Ben vargasın çok maçını izledim çok beğendim şaşırdım bu zamana kadar prlaöamamasına.Bence ülke ize uyum sağladı.7 8 milyon eurolar ne vereceği belli olmayan evander ve harit e vermekten se 5 milyon vargasa uygun derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt