GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 450

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,4K
Sayfa
450/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kampi da acaba montella cebinden mi ödedi?

Screenshot_20220716-220209_Twitter.webp

Fernando'yu 1 milyon'a almadık Gueye gelecek diye şimdi orası bomboş. Vargas'ı, Fernando'yu alsak iyi olacak. Yoksa son gün saçma sapan işler olacak diye çekiniyorum.

Emre Mor'u da alın dedik o da kaçtı. Bari şu Ömer Beyaz'ı çekip alsak diyorum. Hem yerli, hem çalım, hem de 1 milyonmuş bonservisi.

Fernando'yu 1 milyon'a almadık Gueye gelecek diye şimdi orası bomboş. Vargas'ı, Fernando'yu alsak iyi olacak. Yoksa son gün saçma sapan işler olacak siye çekiniyorum. Emre Mor'u alın dedik o da kaçtı. Bari şu Ömer Beyaz'ı çekip alsak diyorum. Hem yerli, hem çalım, hem de 1 milyonmuş bonservisi.
Fermanda sözleşme imzaladı Antalya’yla

Şu keremi gömmeyi bıraksak mı? Tamam şımardı biraz da şu leş kadroda değerli bir oyuncumuz işte. Koruyup kollayalım sonra diyorsunuz ki niye bu para etmiyor vs.. lig bittiğinden bu yana herkes kereme sallıyor ne oluyor? Bu kadar itibarsızlaştırma gerek var mı? Geçen sene ayakta kalan 3 oyuncudan biriydi 55 maç oynamış adam milli takıma gitti vs derken gelir kendine sabır edelim. Ha ben yine diyorum iki kanatta da oynayabilen adam kesin alınması lazım. Ama şu çocuğu bi bırakalım artık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt