Hadi ya . Yav ben ne diyeyim, kime diyeyim?Fermanda sözleşme imzaladı Antalya’yla
Hadi ya . Yav ben ne diyeyim, kime diyeyim?Fermanda sözleşme imzaladı Antalya’yla
Cogu taraftari cildirtsada baya katki verdi ve 2 sampiyonluk da payi vardiYok istenmedi kötü de çıktı demek istedim
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu takımın en önemli eksiği santrafor. Takımı oynatacak ve presi başlatacak bir santrafora acil ihtiyaç var.
İstediği kadar yetenekli olsun silik adam o ömer farukFernando'yu 1 milyon'a almadık Gueye gelecek diye şimdi orası bomboş. Vargas'ı, Fernando'yu alsak iyi olacak. Yoksa son gün saçma sapan işler olacak diye çekiniyorum.
Emre Mor'u da alın dedik o da kaçtı. Bari şu Ömer Beyaz'ı çekip alsak diyorum. Hem yerli, hem çalım, hem de 1 milyonmuş bonservisi.
Gecen sene baya ilerledik avrupada her sene olmasi zor bencede vargas icin 5 cok ama pazarlikla 3 e bitebilir bencede para 6 numara ve 10 numaraya basilmaliGeçen seneki gibi 15 m euro UEL gelirimiz olsa kafiydi benim için, bununla önemli bir bütçeyi döndürebilirsin.
Her türlü cepten para harcanacak ama 5 m euro vereceğimiz adam fark yaratmalı o yüzden o adam Vargas mı emin olmadan gömülmemeli o paralar.
Okan Buruk takımlarında illa bir çapa kullanmıyor muydu?Carvalho - Sergio - Harit üçlüsünü kafamda oturtamıyorum.
Bu 3lü oynarsa topu girip ben kapmak zorunda kalırım.
gueyeyi beklerken onana ve bayakoyoya evet derim
Oldu o zaman.İstediği kadar yetenekli olsun silik adam o ömer faruk

Yazım hatası oldu galiba 1.5 olur gibiCicaldau,Mostafa,Luyindama,Boey,Sekidika bu 5 oyuncudan 15 Milyon € kazanabilir miyiz acaba.