GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 453

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,4K
Sayfa
453/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lilian-thuram-1472728881-6042.jpg

Istisnalar kaideyi bozmaz

bin siyahi stoperden ust duzey anca 10 tane var
Curacao asilli hollandalilari ve capuccino brezilyalilari saymiyorum

1 2 sene parlayip sonra saliyor hepsi

Oliveira yetenekli bir herif ama bize orada enerjik hatta mümkünse topla da çıkabilen profilde biri lazım saglam Lemina Melo gibi .. Carvalho bu sistemde bence hatalı tercih olur orta saha çok statik

Karvalho ve Oliveira ının birbirlerine yan pas atıp sahada yürüyerek dolaştığını görür gibiyim

Gene yanlış strateji güdüyoruz

Altı numaraya enerjisi bitmeyen bir dinamo lazım, Aynı zamanda dripling de çıkış yapabilen baskıyı kırabilen bir oyuncu olması lazım çok ama çok kritik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem'i eleştirmek normal ben de eleştiriyor ve çoğuna katılıyorum da şimdiden Yunus-Kerem kıyaslaması yapmaya başlamak ve taraftarı buna davet etmek nedir? Sezona böyle gireceğimiz kesin gibiyken kime ne faydası var birini yüceltip birini tu kaka yapmanın. Eleştirini yap düzgünce ama Yunus süper oynuyor, Kerem'i 3-5'e sat demek art niyet değilde nedir. GS muhabirleri bile zarar arkadaş.

Yunus keremden 10 kat daha futbolu biliyor. Geçen sene ki leş takimda parladı kerem ama hala kendini takimin krali zannediyor. Gereksiz yere şut çekmeleri, zorlamalari, top kayıpları. Kerem bu kafa ile devam ederse 11 olmaz, zarari daha fazla olur.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt