ewt... hayırlı olsun... 1 değil 2 değil tam 3 DRANSFER...
T...N.... #9
ewt... hayırlı olsun... 1 değil 2 değil tam 3 DRANSFER...
Pedro yu aldıkmı yoksaonlar kim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama
Tüm anlaşmalar tamamlanana, protokol imzalanana kadar gizli olsun daha iyiAma isim sormayın çok gizli
Sen akıllanmazsın Furkcocknevzat os ve bek dedi seferoviçte geliyor
dransfer şovvvv
yakubun tipinde bir güvensizlik bir oturduğum yerden sıkarımlık var bence20 olaydı bari...
kosuyor amaşu an hamzanın videosunun altında saçmalayan bi dolu fenerli var,koşuyo demiş hepsi hamza için.videonun altında ne işleri var bilmiyorum ama 100 tane fenerli yorum yapmısa ,şaka gibi ya.hepsine engeli bastım.bu nasıl bi ezikliktir anlamıyorum ben
Sen kimsin yav. Sende şüphelisinYabancı sağ bek almayalım ya, Müldür'e basalım parayı alalım ufak bir pazarlıkla. Yeminle sahaya güvenle atacağımız yerli lazım. Müldür dışında da güvenilir biri yok alabileceğimiz. Bardakçı ne kadar performans verecek şüpheli, Kerem de şüpheli, Yunus hazırlık dönemini iyi geçiriyor sağolsun ama o da hala şüpheli. Yerli kaleciler şüpheli. Umut Bozok vs de henüz alamadık ama alsak bile kesin ilk 11 olarak düşünemeyiz. 6m'sa 6m basın alın Müldür'ü...
Umarim dgldiryabanci sag bek kim acaba
aurier mi
15 maç nedir 25 maç yapsaydınız 15 maç bizim Gomis bile oynar
Asssssguzel alman kizi yokmu, motzun selami var de.
Arsenal istemisti faruk süren fazla bonservis talep etmisHasan kendi değerini bilmedi, 2002 DK sonrası serbest düşüşe geçti 2006 dışında.
Beleşe Liverpool'a gidebilirdi gitmedikten sonra bizde de üstüne koyamadı.
Heeeeeeharit 4.2m istiyormuş + bonservis