Suat Kayabaş
Parçalı Üye
bozok seferovic gomis 3lüsü rahat götürür ileriyi seferovic sakatlanmasın yeterki
25 sözleşme maddeben nelssonun durumu merak ediyorum 17 18 lere satsak uygun maliyetli birini alsak rahat götürürüz abdulkerim eminle beraber
Marcao ve nellsondan sonra orda abdul ve emini izlemem benben nelssonun durumu merak ediyorum 17 18 lere satsak uygun maliyetli birini alsak rahat götürürüz abdulkerim eminle beraber
Gomis hiçbir şeyi götüremez, daha kendi kalçasını 20 metre götüremiyor.bozok seferovic gomis 3lüsü rahat götürür ileriyi seferovic sakatlanmasın yeterki
Seferoviç 4m euro bonservis üzerine hiç çıkmamış niye abartıldı bu adam bu kadar.
Ne dedim ama dun sabah, millet pedro haberine dellenirken? Az sabir edin aglamayin, uzbek baskan bombalari patlatacaktir demedim mi sen sahitsinInsan pürüzsüz bir ten istiyor renkttaş
Çift forvet oynayacaksak yetmez.bozok seferovic gomis 3lüsü rahat götürür ileriyi seferovic sakatlanmasın yeterki
Seferovic.#9 nerede ulen
emin bayram var işteiki stoperi aynı dönemde, hatta böyle geç satmak plansızlık olur. Nelsson seneye veya sonraki sene yaz gitmeli. O zamana kadar da genç alternatifi hazırlanmalı hatta.
Seferovic.
ulan bi transfer olsun bari diye mi bekletiyonreis ismine kavuşmuşsuniki stoperi aynı dönemde, hatta böyle geç satmak plansızlık olur. Nelsson seneye veya sonraki sene yaz gitmeli. O zamana kadar da genç alternatifi hazırlanmalı hatta.