Enis Sever
Aslan Üye
sağ beke savunması ii bi bek lazım . yunus geri gelmez
Nepcan yerli kalitesini zaten kaldiracaklar siniri. Görmüyonmu jkliler nasil agliyor +1 olsun diye.yerli kalitesi için berkay özcan şart zaten.her halukarda almalıyız bence takasla taylanı,ömeri kullanıp
italyanlara oyuncu satmak da almak da gıcık bir işBu ne saçma iş
Kısır bir orta saha olmaz mı skor anlamında ?gueye
bakayoko
sergi oliveira
berkay özcan
kerem atakan kesgin
ortasaha dediğin böyle olur
Oynatmadilar aktive olmasin diye biliyorum. Adam ikinci devre maca cikmadimilanın zorunlusu var 17m
sergionun 2021de 20 gol atmıslıgı var.kısır olmaz.berkay özcanın son vuruslar gelişir, cezasahasına cok giriyo zaten.kerem atakanın sutları iyi.gueyeyede cezasahası dışı sutları konusunda guveniyorumKısır bir orta saha olmaz mı skor anlamında ?
Milanın 1 yıl daha kira sözleşmesi varmış, şartlı zorunlu satın alma yazıyor, ne şartı var ki acabaitalyanlara oyuncu satmak da almak da gıcık bir iş
TM de zorunlu deyince seve seve sandım ben ama olay buymuşOynatmadilar aktive olmasin diye biliyorum. Adam ikinci devre maca cikmadi
bi alttaMilanın 1 yıl daha kira sözleşmesi varmış, şartlı zorunlu satın alma yazıyor, ne şartı var ki acaba
Aynen o yuzden adami 14 mac oynatmislarTM de zorunlu deyince seve seve sandım ben ama olay buymuş
As per Calciomercato.com, via Sempre Milan, a purchase clause will be automatically triggered if he reaches 15 appearances of at least 45 minutes.

o zaman muhatap ChelseaAynen o yuzden adami 14 mac oynatmislar![]()
Milan seve seve kiralik sozlesmesini fesheder de Chelsea de bir kere 40m verdi ya salmiyor iste bizim Cagne'yle yaptigimiz gibi. Bu adama bonservis verebiliriz ama cok vermesek iyi olur maasi zaten inanilmaz yuksek oluro zaman muhatap Chelsea