harit her an bitebilir dediğine göre anlaşılan ortasaha o olmuyor di mi?bitmeyen adamla nasıl anlaşalım @Enis Savar
Gol atar ona birsey demiyorum ama bizde 20 gol atmasi ancak penaltilari atarsa olur. Ki bize penalti verilmedigine gore imkansiza yakinkariyerinde 63 gol 31 asist yapmış.baya katkı veriyo işte hucuma.penaltı atmakta meziyet ayrıca
o bolge de yanilmiyorsam bir kac oyunculari mevcut. vitinha disinda misal, grujic.Uribeyi bırakmaz mı porto üstat, porto satamayacağını anladığı topçuları kolayca elden çıkaran bi kılüp, uribenin de yaş 31 1 sezon sözleşmesi kalmış. Bence tam aradığımız ön libero kendisi, sergio ile uyumu da malum
Bahı yeni aldılarGilberto - Bah - Almeida - Dubois den kimi isterseniz.
Kanadalı ön liberoyu da aldılar estaqui mi neo bolge de yanilmiyorsam bir kac oyunculari mevcut. vitinha disinda misal, grujic.
Lozaro yu yazalım o vakit yerine.Bahı yeni aldılar
O daha cok kanat bek degil miBenfica’dan dedigi isim orada gecen sezon kiralik oynayan Inter’li Lazaro olabilir.
Bah, bu yaz 8 milyona alinmis. Keske biz alsaydik. 52 mac 8 g 8 asist mi neGilberto - Bah - Almeida - Dubois den kimi isterseniz.
Bitti dedigi tweeti silmis galiba. Soyledigi isimler Harit ve Dubois/Almeida yaniharit her an bitebilir dediğine göre anlaşılan ortasaha o olmuyor di mi?bitmeyen adamla nasıl anlaşalım @Enis Savar
Nevzatta benim gibi maçı izlerken uyuyakalmış bellikiuyusana nevzat
Gilberto olabilir gibi geldi bana almeida yaşlı bah yeni ise.Bah, bu yaz 8 milyona alinmis. Keske biz alsaydik. 52 mac 8 g 8 asist mi ne
kanada menseli yeteneklere abdlilere, uzakdoguya,australya bolgesi menseli oyunculara nedense ligimiz ve biz olmak uzere bayagi mesafeliyiz bir kac donemsel istisna oyuncular disinda.Kanadalı ön liberoyu da aldılar estaqui mi ne
Gilberto da mariano havası var.Gilberto olabilir gibi geldi bana almeida yaşlı bah yeni ise.
öyle bi twiti yoktu zatenBitti dedigi tweeti silmis galiba. Soyledigi isimler Harit ve Dubois/Almeida yani