Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasil yani @Melikşah Aydoğan patladimi simdi?

Do1ndS0W4AAcRzS.webp

Fb ile Bjk Lyanco diye bir stoper için kapışıyormuş. Fb bu kadar stoperi ne yapacak 3lü oynamak zorunda kalacaklar böyle giderse

Wanda ile ilgili Maxi Lopez'in Arjantin'e gitmesi hoşuma gitmedi. Yarın yapılacak denilen yayın da 2 hafta önce çekilmiş, bantmış; Arjantinliler açıklama yapmış. Neyse Wanda iyi olsun da gerisi önemli değil. Her işin başı sağlık

Wanda ile ilgili Maxi Lopez'in Arjantin'e gitmesi hoşuma gitmedi. Yarın yapılacak denilen yayın da 2 hafta önce çekilmiş, bantmış; Arjantinliler açıklama yapmış. Neyse Wanda iyi olsun da gerisi önemli değil. Her işin başı sağlık
Herif çocuklarını görmüyor ne zamandır,arjantinli zaten.ben takipteyim merak etme

Haluk Yürekli: "Erden Timur, Mert Müldür ve Kerem Demirbay transferleri için Fatih Demireli'yi yetkilendirdi."

Mert'i hiç istemiyorum ağır balon

Wandanın hastalığı ciddi muhtemelen. Medyatik yönlü biri gün içinde story atardı bolca kaç gündür yok. İcardinin bugünkü paylaşımı muhtemelen destek amaçlıdır

Wanda ' nın hastalıgı bir tarafa İcardi zaten fazla tatil yapmak için Ağustosa kadar bekletecekti bence. Böyle kabul ettik onu artık tarzı bu oda şampiyon yaptı geçen yıl gelip kamp yapacağını felan zannetmiyordum. Tabi eşinin durumundan bağımsız yazıyorum. Şimdiki gecikmenin nedeni bu olabilir ama bence bu durum olmasaydı bile İcardi geç gelecekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt