Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala gelmeme riski var yani?
Wanda ile ilgili Maxi Lopez'in Arjantin'e gitmesi hoşuma gitmedi. Yarın yapılacak denilen yayında 2 hafta önce çekilmiş, bantmış; Arjantinliler açıklama yapmış. Neyse Wanda iyi olsun da gerisi önemli değil. Her işin başı sağlık
Hoca anlattığında 10 numara değil de 2. santrafor profili olarak bir isteği vardıneden hiç 10 numara ismi geçmiyor
Ben niye patladım şimdi
bilgi alamıyorlar maalesefsürekli aynı duyumlar, haberler
kafayı yemelik
Herif çocuklarını görmüyor ne zamandır,arjantinli zaten.ben takipteyim merak etmeWanda ile ilgili Maxi Lopez'in Arjantin'e gitmesi hoşuma gitmedi. Yarın yapılacak denilen yayın da 2 hafta önce çekilmiş, bantmış; Arjantinliler açıklama yapmış. Neyse Wanda iyi olsun da gerisi önemli değil. Her işin başı sağlık
8 2 1 dizilişi ile yeni bir sistem geliştirecek Arap İsmailFb ile Bjk Lyanco diye bir stoper için kapışıyormuş. Fb bu kadar stoperi ne yapacak 3lü oynamak zorunda kalacaklar böyle giderse
Oglenki arjantin haberi.herif çocuklarından uzakta yaşıyor görmesin mi@Sergen Zeren bize malumat vermedin bu hususta kuzum