Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.865
- 7.383
- 1.548
Çok şükür hoca bugünde konuşacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topsuz oyun nedir öğrenip biraz dikkat ederek izlemek gerek maçları. O boy ve fizikle savunmaya ne katkısı olacak öyle mi ? Bernardo Silva'yı duydun mu mesela hiç ?Mertens konusunda kendimizi biraz kandiriyoruz gibime geliyor. Gol ve asist katkısı beklentinin çok altında olunca diğer katkılarını çok övüyoruz mesela ilk başlarda çok koşuyor savunmaya yardım ediyor diye övülmüştü. O boy ve fizik ile savunmaya katkısı ne olacak Allah aşkına. Senin dediğin katkıları tabi ki var ama vazgeçilmez çok kritik önemde değil. Geçen sezonda sonu iyi bitiremedi ve bir yıl daha yaslandi. Sanchez çok daha iyi durumda şu an.
Dikkatle de izledim mertensin katkısı yok demiyorum ama abartildigi kadar değil. Mertens oynayacaksa bu yaşta çift gol sayisini bulmalı. Ne gol ne asiste bekleneni veremedi. Bu yilda zaten çoğunlukla yedek olmasi kesin gibi formayı zor bulacak. Bu kadar kritik önemde bizim için Okan hoca niye yedeğe çekiyor. Abartmayın yahu . Sanchez bugün gelsin Mertens Türkiye kupası topcusuna döner ve 70 den sonra oyuna alınan oyuncu. Gerçi sanchez gelmeden de o konuma düştü.Topsuz oyun nedir öğrenip biraz dikkat ederek izlemek gerek maçları. O boy ve fizikle savunmaya ne katkısı olacak öyle mi ? Bernardo Silva'yı duydun mu mesela hiç ?
Tepkim: Olmayacak sorular sormasakSize 1 sorum var.Sürpriz 1 şekilde Al Nassr Muslera'ya teklif yapsa ve anlaşsa bize de 5 milyon euro bonservis verse tepkiniz ne olurdu?
"Beşiktaş istediği her oyuncuyu alır.".
Büyük ihtimalle düşünülen 1 kaleci vardır.Ben Muslera'yı severim ama bu şekilde 1 kazanç getirecekse gitmesini de isterim.David Soria var beğendiğim 1 kaleci olarak bonservissiz şu anda.Getafe ile sadece antrenmanlara ve maçlara çıkıyo geçici olaraktan.İyi 1 kaleci değişimi olur bence..Hazırda bir kaleci çalışmam yoksa reddederdim. Yerine hemen birini koyamıyorsan bir anlamı yok çünkü o paranın. Zararı daha fazla olabilir hatta.
"Beşiktaş istediği her oyuncuyu alır.".
Muhabbet dönsün amaç reis.Arabistan takımlarında para var ve daha da oyuncu transferleri yapacaklar.Şu an 1 transfer yok diye tepkileri 1 merak ettim..Tepkim: Olmayacak sorular sormasak
yaw olma ihtimali bulunmayan bir şeyi ne diye konuşuyoruz şimdi allah aşkınaBüyük ihtimalle düşünülen 1 kaleci vardır.Ben Muslera'yı severim ama bu şekilde 1 kazanç getirecekse gitmesini de isterim.David Soria var beğendiğim 1 kaleci olarak bonservissiz şu anda.Getafe ile sadece antrenmanlara ve maçlara çıkıyo geçici olaraktan.İyi 1 kaleci değişimi olur bence..
Okan Buruk Kırmızı KoltuktaHoca yakinda Foruma da üye olup konusur
Muslera'nın gidişine hazırlık varsa olabilir. Yine de kalede istikrar bizim gibi takımlarda önemli bence.Büyük ihtimalle düşünülen 1 kaleci vardır.Ben Muslera'yı severim ama bu şekilde 1 kazanç getirecekse gitmesini de isterim.David Soria var beğendiğim 1 kaleci olarak bonservissiz şu anda.Getafe ile sadece antrenmanlara ve maçlara çıkıyo geçici olaraktan.İyi 1 kaleci değişimi olur bence..