Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dg.webp

Ayrıca Alexis Sanchez dünya çapında bir yıldız Drogba etkisi yapabilir(Drogba büyük bir yildizdi ama Alexis Sanchez de efsaneler arasında)
Kral oyuncu ya Ayrica gecen sezonki performansini gelip burda gösterirse Icardi ile birlikte direk sampiyonlugu tasir daha Kerem Zaniolo vs hesaba bile katmadan söylüyorum bunu

Sanchezi istemeyenler gercekten neye dayanarak istemedigini bilmiyorum

Okan Buruk: Milot Rashica transferi için isteğimiz, görüşmelerimiz sürüyor. Kulübü ile düşüncelerimiz arasında fark var. Çözüm olursa, kadroya katmak istiyoruz. 1-2 bölge için çalışmalarımız sürüyor. 25 Temmuz'da ön eleme maçımız var. Ancak transferin daha başı. Pazarda fiyatlar yüksek. Suudi Arabistan durumu var. Türkiye'de yayın gelirleri düştü, eridi. Başkan, yönetim ve Erden Bey muhteşem şekilde çalışıyor. Bütçe oluşturmaya çalışıyorlar. Transfer yapmak kolay değil.

Ya pesimistçe olacak ama hocanın İcardi'nin durumu belli olacak açıklaması ne kastediyor? Transfer olup olmayacagı mı yoksa ne zaman gelecegı hakkında ki durumumu kastetti hoca sizce

arada , Nelson, Halil, Martens, A.kerim konuk olsun GS TV'ye , hoca günde iki kez farklı yerlere konuk oluyor zaten

Ya pesimistçe olacak ama hocanın İcardi'nin durumu belli olacak açıklaması ne kastediyor? Transfer olup olmayacagı mı yoksa ne zaman gelecegı hakkında ki durumumu kastetti hoca sizce
Ne zaman geleceği hakkındadır transferinde bir sorun olacağını sanmıyorum Icardi Avrupa'da bizden daha iyi şartlar sunacak bir takım şu an bulamaz oyuncuya da hak vermek lazım sağlık nedeniyle 1 veya 1.5 hafta gecikmesini de normal karşılayabiliriz.

Kanser çıkarsa belki de ben eşimin yanında kalmak istiyorum diyip futbola ara verecek.İcardi duygusal bi adam ne karar vereceğini bilemeyiz.O maliyetin altına girmeden bu durumun çıkması bizim şansımıza oldu biraz.

Okan Buruk: Şampiyonlar Ligi'nde bugün rakibimiz kim gelirse gelsin, biz öndeyiz. Galatasaray favori çıkacak. Şampiyonlar Ligi'ne katılmada da Galatasaray favori. Hedefimiz olan Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz.

icardi konusunda bizim için en kötüsü olacak demiyorum ama en kötüsüne hazırlıklı olmakta da fayda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt