Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral oyuncu ya Ayrica gecen sezonki performansini gelip burda gösterirse Icardi ile birlikte direk sampiyonlugu tasir daha Kerem Zaniolo vs hesaba bile katmadan söylüyorum bunuAyrıca Alexis Sanchez dünya çapında bir yıldız Drogba etkisi yapabilir(Drogba büyük bir yildizdi ama Alexis Sanchez de efsaneler arasında)
Ben sevmiyorum böyle Kemalim. Kıçın altına inmeyececek T-Shirt bana kalırsa.Böyle Longtee tarzi bir seyleri bizde çikarsak cok iyi olur
Ne zaman geleceği hakkındadır transferinde bir sorun olacağını sanmıyorum Icardi Avrupa'da bizden daha iyi şartlar sunacak bir takım şu an bulamaz oyuncuya da hak vermek lazım sağlık nedeniyle 1 veya 1.5 hafta gecikmesini de normal karşılayabiliriz.Ya pesimistçe olacak ama hocanın İcardi'nin durumu belli olacak açıklaması ne kastediyor? Transfer olup olmayacagı mı yoksa ne zaman gelecegı hakkında ki durumumu kastetti hoca sizce
Yaşın kaç Can kardeşBen sevmiyorum böyle Kemalim. Kıçın altını inmeyececek T-Shirt bana kalırsa.
eyvallah hocamNe zaman geleceği hakkında
Belhandanın Kadıköyu fethettiği yaştaYaşın kaç Can kardeş
25 Milyon cash dışında bir teklife kılımi dahi kıpırdatmazdım yönetim yerinde açıkçası.Savic'i yolladığınız paraya anca alırsınız 15 m euro'ya başka kapıya
Ya pesimistçe olacak ama hocanın İcardi'nin durumu belli olacak açıklaması ne kastediyor? Transfer olup olmayacagı mı yoksa ne zaman gelecegı hakkında ki durumumu kastetti hoca sizce
33. 89'luyumYaşın kaç Can kardeş