Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral oyuncu ya Ayrica gecen sezonki performansini gelip burda gösterirse Icardi ile birlikte direk sampiyonlugu tasir daha Kerem Zaniolo vs hesaba bile katmadan söylüyorum bunu

Sanchezi istemeyenler gercekten neye dayanarak istemedigini bilmiyorum
Mertensi gönderip gelsin istiyorum

Fbnin kanatları stoperleri ve orta saha göbeği hala vasat. Oraya topcu almazlar ise sıkıntı yaşamaya devam ederler
Benim anlamadığım nokta şu tadic mertens tarzı bir oyuncu kanatlarda olmaz artik 10 numara yada ikinci forvet olur.
Aldıkları polonyali oyuncu da aslında 10 numara ve bu adami da 8 numara oynatacağını söyledi ismail.
Santraforun 37 yaşında arkasında ki adam 35 yaşında baski yapamaz orta sahaya ağır yük binecek peki orta sahada kim var orjinal mevkisi 10 numara olan oyuncu.
Bunların takim savunması yalan olur

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

alexis ve bakambuyu beraber almak yerine birinşne vereceğin parayı kamadaya ekstra koyup almak 5 kere daha mantıklı

Belki Kamada'nın başka talipleri var ve fazlaca para versen bile TR'ye gelmek istemiyor. Başka serbest 10 numara da bulamıyorsun. O mevki için verecek fazla bonservisin de yok. O zaman?

Alexis geçen sene mertensin yaptığı gibi önde pres yapıp kendini yıpratır mı?Egosu ona uygun bi adam değil gibi durmuyor uzaktan

Ben 30a sardim bu sene. Cocuk da gelince biraz göbek cikmaya basladi. Longtee giyince biraz sakliyor gibime geldi
Göbek benim de en büyük sorunum. Ben de bir de Hohlkreuz var, Türkçe anlamını bilmiyorum, onun sayesinde daha garip bir görüntü çıkıyor ortaya. Göbeğim olduğundan daha fazla gözüküyor:D

Bu arada Allah analı babalı büyütsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt