- 26 Ocak 2021
- 41.066
- 40.320
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transferden çok 59 mevzusu konuşacaklar gibiSıcak gelismelere son 30dk
Muhteşem bir yaklaşımın var. İmkanı olan diğer taraftarlarımız da umarım aynı bilinçle yaklaşır bu tarz gelişmelere.Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyorum açıkçası her sezon bir forma alırım. GS uygulaması çıktığında da abone olmuştum ama o uygulama gerçekten berbat bir olaydı.
Bu YouTube katıl olayı gerçekten müthiş olmuş maç bile yayınlanacak olması süper.
Yani örneğin ben sıgara kullanıyorum bır paket az içeyim ve kulübe az da olsa destek olurum düşüncesi bence çok mantıklı![]()

Neredeyse 2.5 milyon aboneye sahip kanalımızın artık çok daha kaliteli bir şekilde yatırım yapılarak kullanılması gerekiyor. Bu kadar aboneye rağmen hala Katıl butonunu aktif etmemiş olmamızın umarım geçerli bir sebebi vardır.
Tolunay kafkad ne ara türk milliyetçisi oldu yav sosyalist takılıyordu daha bikaç yıl önce.yabancı futbolcu olsam anında ayrılırdım takımdan bu açıklamalardan sonra
Rakibimiz de bugün belli oluyor kimi istiyoruz.
fbnin önünde bitirirlerse şaşırmayalım.bulurlar bi ghezall,rosier dahabj yi hafife almayalım sezon içersinde
Onana na gireyim Fabri