Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakibimiz de bugün belli oluyor kimi istiyoruz.

1689683675209.webp

Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyorum açıkçası her sezon bir forma alırım. GS uygulaması çıktığında da abone olmuştum ama o uygulama gerçekten berbat bir olaydı.

Bu YouTube katıl olayı gerçekten müthiş olmuş maç bile yayınlanacak olması süper.

Yani örneğin ben sıgara kullanıyorum bır paket az içeyim ve kulübe az da olsa destek olurum düşüncesi bence çok mantıklı 👍
Muhteşem bir yaklaşımın var. İmkanı olan diğer taraftarlarımız da umarım aynı bilinçle yaklaşır bu tarz gelişmelere.

Uzun süredir katıl butonunun aktif olmasını istiyordum, sık sık dile getiriyordum ki daha birkaç gün önce de konusuna mesaj yazmıştım ki mesajımın üstünden 1 hafta geçti Katıl butonu aktif oldu, çok sevindim. Böyle detayların kulübe hem maddi hem de manevi olarak büyük katkısı olur. Umarım YouTube'u iyi bir şekilde kullanırız.

Mesajım da şuydu :asd:

Neredeyse 2.5 milyon aboneye sahip kanalımızın artık çok daha kaliteli bir şekilde yatırım yapılarak kullanılması gerekiyor. Bu kadar aboneye rağmen hala Katıl butonunu aktif etmemiş olmamızın umarım geçerli bir sebebi vardır.

Şampiyonlar liginde gruplara kalıp kalmama durumu 29-30 Ağustosta oynanacak Play-off maçları ile belli olacak biz süreci oraya kadar taşıyabilir ve gruplara kalırsak transfer sezonu 15 Eylül de bitiyor yani kasaya yüklü para gireceği belli olduktan sonra tam 15-16 günlük bir süre olacak işte tam orada Erden Timur'dan inanılmaz bir hamle gelebilir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt