demirbay oliveiranin kramponunu tasir anca
Demirbay da lig için değerlendirilebilecek bir yedek olur. 11'de düşünmüyorlardır diye umut ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
demirbay oliveiranin kramponunu tasir anca
Demirbay en az Oliveira kadar iyi oyuncu. 32m boşuna verilmedidemirbay oliveiranin kramponunu tasir anca
1 Ağustos öncesi adım atmaz abim buralaraSüleyman Rodop: “ Cuma günü İcardi’nin eşinin tahlil sonuçları çıkacak ve ondan sonra İcardi’nin Türkiye’ye geliş tarihi belli olacak”
1- Icardi(En geç Pazar günü gelmeli)
2- Rashica(En geç Temmuz sonu-Ağustos başı gelmeli)
3- Bakambu(1-2 gün içinde gelmeli)
4- Kerem Demirbay(Yarın gelmeli)
5- Parades/Fred en geç 25'inde gelmeli
o durum daha vahim ya 32m alip sonraki sene 2-3e birakmalarinin sebebini arastirmalilarDemirbay en az Oliveira kadar iyi oyuncu. 32m boşuna verilmedi
Tam bunu izliyordum şu an çok daha güzelmiş röportajlar falan şimdi daha donuklaştı futbol
yedek transferi yapalimda bana icardi ve rashica gelmeden paralari savurmamiz cok sacma geliyor.Demirbay da lig için değerlendirilebilecek bir yedek olur. 11'de düşünmüyorlardır diye umut ediyorum.
Yaş 30 oldu sözleşmesi bitecek seneye kaç istesinlero durum daha vahim ya 32m alip sonraki sene 2-3e birakmalarinin sebebini arastirmalilar
ozaman niye o yasta adama 32 vermislerYaş 30 oldu sözleşmesi bitecek seneye kaç istesinler