Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera- transfer-cankat
Boey- dubua
Angelinho- kazım
Nelson-kaan
Apo- emin
Torreira-berkan
Transfer-oli
Transfer-mertens-kerem
Zaniolo-baris- yunus
Kerem- transfer
İcardi-transfer-halil

Bence Planlama net bu olmalı..
Transfer edliecek oyuncular doğru seçilmeli.

yedek transferi yapalimda bana icardi ve rashica gelmeden paralari savurmamiz cok sacma geliyor.

İcardi zaten gelecek görünen o. Rashica için de rakam önemli. +7m seviyesine cıkılmaz. Yedek transferi için satılabilecek bolca yedek var. Kaynak yaratılabilir

Yerli sınırı sebebiyle kereme mecburuz yoksa çok üst düzey bir topçu değil elbet
Aynen yabancı sınırı olmasa var ya uff bir tane daha mertens yada midtsjo çekilirdi.
Yada şey yapardık İtalyanların peşinden koştuğu ama ne hikmetse bundan bir bok olmaz gönderin gitsin dediğimiz bir oyuncu alırdık, o olmadı ligin ortasından sonra bir süre patatese bağlayan rashica daha bulup bir set daha söverdik ve üzerine de kerem olsa ne oynardık be derdik.
Tamam anlayabiliyorum bizim oyuncular bir miktar daha iyi görünmeli aslında da bazen işin dozunu artırıp itin götünün derinliklerine sokup duruyoruz oyuncuları be anlamıyorum.

demirbay alinirsa ilk 11 icin alinir

eger top oynamaya gelirse kesinlikle basarili olacagini dusunuyorum

1 Ağustos öncesi adım atmaz abim buralara
1689710401605.webp

Adam 26 yaşında prime döneminde 32 vermişler bundan daha iyi bir şey olabilir mi neyi sorguluyorsun anlamıyorum
saglam kazik yemisler, muhtemelen almanya milli takimi falan derken gaza geldiler, yeni ilkay sandilar, bu adam türkiye ümitde oynayip milli takimi satan adam, okan bizzat antrenörlügünü yapmis. almanyayi secip 4 macda sinirli kalmasida ayrinti.

Son 5. haftaya bakınca hiç normal gelmiyor 2 tane zor deplasman ve fener derbisi var.
1689710477503.png

saglam kazik yemisler, muhtemelen almanya milli takimi falan derken gaza geldiler, yeni ilkay sandilar, bu adam türkiye ümitde oynayip milli takimi satan adam, okan bizzat antrenörlügünü yapmis. almanyayi secip 4 macda sinirli kalmasida ayrinti.
Adam ilkayın bir gömlek altı oyuncu. Bence 32 fazla ama bize fazla onlara değilmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt