Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
ilk 8 maçın 5i yine deplasman
)))))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam 26 yaşında prime döneminde 32 vermişler bundan daha iyi bir şey olabilir mi neyi sorguluyorsun anlamıyorumozaman niye o yasta adama 32 vermisler![]()
Ilk 10 maçin 6si da deplasmanilk 8 maçın 5i yine deplasman)))))
s. gidin şimdi
İlk 38 maçın 19u deplasman diye bir bilgi geldi teyit etmeye çalışıyorumIlk 10 maçin 6si da deplasman![]()
yedek transferi yapalimda bana icardi ve rashica gelmeden paralari savurmamiz cok sacma geliyor.
Aynen yabancı sınırı olmasa var ya uff bir tane daha mertens yada midtsjo çekilirdi.Yerli sınırı sebebiyle kereme mecburuz yoksa çok üst düzey bir topçu değil elbet
Nerede konuşmakta.Metin Öztürk: "Icardi'nin Galatasaray'a yapacağı katkıdan çok inşallah en kısa sürede eşi sağlığına kavuşur ondan sonra futbol konuşmaya devam ederiz."
Cihangir abartma yavKendileri bilir yaza seçim var elenirsek giderler
1 Ağustos öncesi adım atmaz abim buralara
saglam kazik yemisler, muhtemelen almanya milli takimi falan derken gaza geldiler, yeni ilkay sandilar, bu adam türkiye ümitde oynayip milli takimi satan adam, okan bizzat antrenörlügünü yapmis. almanyayi secip 4 macda sinirli kalmasida ayrinti.Adam 26 yaşında prime döneminde 32 vermişler bundan daha iyi bir şey olabilir mi neyi sorguluyorsun anlamıyorum
Adam ilkayın bir gömlek altı oyuncu. Bence 32 fazla ama bize fazla onlara değilmişsaglam kazik yemisler, muhtemelen almanya milli takimi falan derken gaza geldiler, yeni ilkay sandilar, bu adam türkiye ümitde oynayip milli takimi satan adam, okan bizzat antrenörlügünü yapmis. almanyayi secip 4 macda sinirli kalmasida ayrinti.
Kaç karı takipcin varTwitter hesap isteyen DM
(ucretsiz)