Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.140
- 10.516
- 1.303
Midsjö baya kötü topçu yanlız abartmak istemiyorum ama Taylan daha iyi olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birinin alınacağını sanmıyorum eğer rashica olmaz ise maksimum 6 falan veririz bence rashicaya da öyle olmasa biterdi zaten şimdiye.ne oynayacağı belirsiz bir adamada aynı parayı gömeceksin
fatih hoca gibi donktan ortasaha da yaratamaz bu okan hoca.kaan ayhanın ortasahada verimli oldugunu daha yeni idrak ediyo adammiçö berkan ile lige başlamakda büyük fail
15 m euro para vereceğimizi hiç sanmıyorum. Anca 1 m euro kiralama +14/15 m euro olur o da seneye Zaniolo satışını düşünerek zorunlu opsiyon ile alırız. Tabi kulübü muhtemelen tok satıcıysa kabul etmez.
Zaniolo Rashica Morutan olmaz biri gider
TamamMidsjö baya kötü topçu yanlız abartmak istemiyorum ama Taylan daha iyi olabilir.
Kerem top kontrol etmeyi öğrenmedikçe ve kısa pas kalitesini arttıramadıkça üst düzey topçu sınıfına girmesi zor. Karşı defansı karıştıran ve hareketli tarzıyla iş yapıyor ama bahsettiğim sebepler nedeniyle asla gözü kapalı ilk 11 e yazılacak topçu olamazdı malesef yerli sınırı olmasa. Tabi gelişip o eksiklerini giderir mi bilememAynen yabancı sınırı olmasa var ya uff bir tane daha mertens yada midtsjo çekilirdi.
Yada şey yapardık İtalyanların peşinden koştuğu ama ne hikmetse bundan bir bok olmaz gönderin gitsin dediğimiz bir oyuncu alırdık, o olmadı ligin ortasından sonra bir süre patatese bağlayan rashica daha bulup bir set daha söverdik ve üzerine de kerem olsa ne oynardık be derdik.
Tamam anlayabiliyorum bizim oyuncular bir miktar daha iyi görünmeli aslında da bazen işin dozunu artırıp itin götünün derinliklerine sokup duruyoruz oyuncuları be anlamıyorum.
dominguez hakkında hep olumlu yorumlar vardı
iyi topçuysa alalım
Ben de böyle düşüyorum fakat öyle bir imkan yok. Rachica icardi Bakambu gelirse çok iyibu takıma tam tamına tam en az 5 tane ofans lazım
şuan gs kalibresinde sadece 2 buçuk tane hucumcun var
kerem
zaniolo
buçukda barış
mertens ölmüş bitmiş eyt olmuş
diğerleri anca rotasyon olur
dediğim gibi minimum 5 hucumcu lazım 60 maç yapacagız neredeyse her 4 gune 1 maç!
zaniolo serbest oynasın,istedigi yere gitsin umut...Rashica şu yönden de önemli sağ ayaklı ve çizgi oyuncusu Barış Alper'de benzer profil sağ çizgide bu tarz bir oyuncu Zaniolo, Yunus ve Kerem ise tam zıt profiller daha çok içeri yönelmeyi ve topu çekmeyi seviyorlar bu yüzden Zaniolo 10 veya 4-4-2'nin forveti olarak kullanmamız lazım. Yeri gelir Rashica sola koyarız sağa Barış yaparak çok dirençli ve güçlü pres gücüne sahip oluruz.
Şakami? Adam 4 senedir leverkusendeymiso durum daha vahim ya 32m alip sonraki sene 2-3e birakmalarinin sebebini arastirmalilar