Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica olmadığı senaryo da sağ tarafta Boey çıkıp çıkmamak konusunda çok tereddüt yaşayacağını düşünüyorum. Boey ileride kaldığında bile Torreira-Rashica-Nelsson o bölgeden hızlı gelen oyuncuları sıkıştırıyorlar aksi durumda defans yardımı olmayan birinde tüm takımın dengesi alt üst olacaktır.

Zaniolo Rashica Morutan olmaz biri gider

bu takıma tam tamına tam en az 5 tane ofans lazım

şuan gs kalibresinde sadece 2 buçuk tane hucumcun var

kerem
zaniolo
buçukda barış

mertens ölmüş bitmiş eyt olmuş

diğerleri anca rotasyon olur

dediğim gibi minimum 5 hucumcu lazım 60 maç yapacagız neredeyse her 4 gune 1 maç!

Aynen yabancı sınırı olmasa var ya uff bir tane daha mertens yada midtsjo çekilirdi.
Yada şey yapardık İtalyanların peşinden koştuğu ama ne hikmetse bundan bir bok olmaz gönderin gitsin dediğimiz bir oyuncu alırdık, o olmadı ligin ortasından sonra bir süre patatese bağlayan rashica daha bulup bir set daha söverdik ve üzerine de kerem olsa ne oynardık be derdik.
Tamam anlayabiliyorum bizim oyuncular bir miktar daha iyi görünmeli aslında da bazen işin dozunu artırıp itin götünün derinliklerine sokup duruyoruz oyuncuları be anlamıyorum.
Kerem top kontrol etmeyi öğrenmedikçe ve kısa pas kalitesini arttıramadıkça üst düzey topçu sınıfına girmesi zor. Karşı defansı karıştıran ve hareketli tarzıyla iş yapıyor ama bahsettiğim sebepler nedeniyle asla gözü kapalı ilk 11 e yazılacak topçu olamazdı malesef yerli sınırı olmasa. Tabi gelişip o eksiklerini giderir mi bilemem

--------------------muslera

boey-------nellson--------abdulkerim------kazımcan

---------------kaan ayhan---berkan---------------

morutan----------zaniolo-----------kerem

------------------halil---------------------------

olmalı clde ilk macın kadrosu

Rashica şu yönden de önemli sağ ayaklı ve çizgi oyuncusu Barış Alper'de benzer profil sağ çizgide bu tarz bir oyuncu Zaniolo, Yunus ve Kerem ise tam zıt profiller daha çok içeri yönelmeyi ve topu çekmeyi seviyorlar bu yüzden Zaniolo 10 veya 4-4-2'nin forveti olarak kullanmamız lazım. Yeri gelir Rashica sola koyarız sağa Barışı koyarak da çok dirençli ve güçlü pres gücüne sahip oluruz.

bu takıma tam tamına tam en az 5 tane ofans lazım

şuan gs kalibresinde sadece 2 buçuk tane hucumcun var

kerem
zaniolo
buçukda barış

mertens ölmüş bitmiş eyt olmuş

diğerleri anca rotasyon olur

dediğim gibi minimum 5 hucumcu lazım 60 maç yapacagız neredeyse her 4 gune 1 maç!
Ben de böyle düşüyorum fakat öyle bir imkan yok. Rachica icardi Bakambu gelirse çok iyi

Rashica şu yönden de önemli sağ ayaklı ve çizgi oyuncusu Barış Alper'de benzer profil sağ çizgide bu tarz bir oyuncu Zaniolo, Yunus ve Kerem ise tam zıt profiller daha çok içeri yönelmeyi ve topu çekmeyi seviyorlar bu yüzden Zaniolo 10 veya 4-4-2'nin forveti olarak kullanmamız lazım. Yeri gelir Rashica sola koyarız sağa Barış yaparak çok dirençli ve güçlü pres gücüne sahip oluruz.
zaniolo serbest oynasın,istedigi yere gitsin umut...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt