Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya siz iyi mısınız hazırlık maçı lâ bu? Takım yüklemeden çikmiş sakatlık olmasın yüzde yüzü ile oynamazlar hemen yangın çıkartıyorsunuz. Geçen sene bu kadro vardı böyle maçını gördünüz mü hiç? Hazırlık maçları skor şuttan çok maç ritmi yakalamak için yapılır. Transfer içinde geç kalınan bir durum felan da yok geçen sene uçan kaçan takıma ekstradan angelino geldi ve oynayacağmız takım zalgiris. Yani biz bu takımı yedek kadro ile yenemiyeceksek hiç şampiyonlar ligine felan gitmeyelim zaten.

fatih hoca gibi donktan ortasaha da yaratamaz bu okan hoca.kaan ayhanın ortasahada verimli oldugunu daha yeni idrak ediyo adam

belki linç yiyeceğim ama ben hocalığını beğenmiyorum zaten

hepde söyledim

çok iyi bir anadolu hocası ama büyük takım hocası hamuru yok

kaliteli bir 11 ile götürdü ama mesela üstüne koyduğu bir tane bile rotasyon topçusu yok

neyse o iyi olsunda ben kötü olayım

hepde söyledim

kaliteli bir 11 ile götürdü ama mesela üstüne koyduğu bir tane bile rotasyon topçusu yok

o rotasyon işini çözerse sivrilir biraz zaten

Bakambu için kulübüne 1-1.5 m euro verin çözün 2-3 gün geç geleceğine takımla fazla çalışsın o paraları zaten çıkarır.

hepde söyledim

Berkan ve barış bu dediklerinin tam zıttı. Adamlar acayip seviye atladı

wandaya üzülmekten ben hasta oldum.kasıklarım agrıyor

İlk eleme maçı öncesi Bakambu gelir, Sergio iyileşir, Angelino ve Halil biraz daha alışır. İkinci maça Torreira yetişir. Avusturya ligi 10. sırada, bizden yüksek. Litvanya ligi 38. Sırada.

Bu kadro bir hafta sonra Zalgiris'i rahat geçecek düzeyde. Sonrasi için İcardi ve 8 hallolsa Ağustosta Rashica, yerli kaleci ve yıldız No 10 ile zımba gibi oluruz.

hepde söyledim

Barış Alper, Berkan, Emin geçen sene her oyuncudan katkı aldı adam. Gerçekten haksızlık ediyorsunuz. Sergen Zeren zaten Terimsporlu. Okan hoca şampiyon yaptığı için takımı üzülmüştür bile.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Okan Özkan terim tayfanın yarısı okan hocayı destekliyo, yarısı sürekli laf sokuyo ve haklı bulmuyoda değilm bazı konularda.diyolarki icardi,zaniolo,angelino fatih hocayla calıssa neler olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt