Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_2156.webp

Batuhan şen bundan daha iyi değilse eğer ne işi var kulüpte

kerem
bakambu
yedek kaleci

böyle olur herhalde, icardi'yi bekleriz bi 15 gün daha bence
Icardi sürecinin o kadar uzama ihtimali yok gibi sonuçlar çıkar çıkmaz yolculuk planlamasını yaparlar umarım Wanda'da en azından enfeksiyon olsa da hızlı toparlasa futbol olarak Icardi'nin sahada kalmasına ihtiyacımız var.

İlla cago olmaya gerek mi var onları bilmek icin,kolaysa fredden neden yarın ve 20sinde bahsedilcegini aciklasin

Icardi sürecinin o kadar uzama ihtimali yok gibi sonuçlar çıkar çıkmaz yolculuk planlamasını yaparlar umarım Wanda'da en azından enfeksiyon olsa da hızlı toparlasa futbol olarak Icardi'nin sahada kalmasına ihtiyacımız var.

inşallah dediğin gibi olur, takım hiçbir şeye benzemiyor icardi olmadan
Wanda 2-3 hafta daha Arjantin'de tutar Icardi'yi gibi geliyor bana, cuma test yapılır, sonra ki cuma başka test falan derken ağustosun ilk haftası KAP gelir diye tahmin ediyorum ben

inşallah dediğin gibi olur, takım hiçbir şeye benzemiyor icardi olmadan
Wanda 2-3 hafta daha Arjantin'de tutar Icardi'yi gibi geliyor bana, cuma test yapılır, sonra ki cuma başka test falan derken ağustosun ilk haftası KAP gelir diye tahmin ediyorum ben
İlk test sonucuna göre en olumsuz senaryo silinirse iyi olur buraya gelip tedavisini olur.

2 yabancı ortasaha ve 10 numara,kerem demirbay,rashica,bakambu 🤗 u21 e fransiz ofansif ortasaha ve 2 yetenekli genco.angelino ve icardi zaten geldi. 2 yabanci hakkımız var.o da rashica ve bakambuya gitsin diyelim.etti 14 yabancı.midso,dubois ve mertens veya morutani yolladık mi paredes,fred ve joao felix bizi bekler🤩

İlk test sonucuna göre en olumsuz senaryo silinirse iyi olur buraya gelip tedavisini olur.

Wanda'nın Arjantin'de sunuculuğunu yaptığı master chef programı ne zaman bitiyor acaba, arjantinliler hep yarışmaya nolacak falan yazmış

yakın tarihte finali olacaksa eğer programın, onu da bekleyebilirler beraber

Hayırlı olsun artık bugün yarın hem Kerem hem de Bakambu açıklayabiliriz diye düşünüyorum.
Oliveira ne kadar kötü oynasa da yedeği Midtsjö olmuyordu özellikle Berkan ve Midtsjö hiç olmuyor orada oyun kurabilecek teknik özellikleri ve pas özellikleri iyi biri şarttı rotasyona da. Midtsjö yerine Kerem Demirbay çok doğru tercih olur. Bir de Dominquez olsa tamamdır.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt