- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Herkes Kerem tweetlerine RT atıyor bunlarda atmış muhtemelen iş bitiyor.
Bu duyumcularda şey var, biri yazınca hepsi birden bitti diye giriyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes Kerem tweetlerine RT atıyor bunlarda atmış muhtemelen iş bitiyor.
Duyumcuk getirdim nawrocki'nin Galatasaray'a yakın olduğunu söylemiş 5 bonservis artı 1,5'da bonus şeklinde.
Oldu Boey'in 480 bin Euro'ya, Kerem'in 900 bin Euro'ya oynadığı yerde 1 yıldır maça çıkmamış ve max kariyeri Sassoulo olan adama 1.5 verelim.
Saint Maximin de arapistan yolcusu galiba.
Çago'nun bahsettiği 3 isim herhalde Icardi-Bakambu-Kerem Demirbay 25'ine kadar açıklanacak diyor.
Icardi sürecinin o kadar uzama ihtimali yok gibi sonuçlar çıkar çıkmaz yolculuk planlamasını yaparlar umarım Wanda'da en azından enfeksiyon olsa da hızlı toparlasa futbol olarak Icardi'nin sahada kalmasına ihtiyacımız var.kerem
bakambu
yedek kaleci
böyle olur herhalde, icardi'yi bekleriz bi 15 gün daha bence
oynamamışlar ama fmde prass ve emegha adlı oyuncularına daha yüksek potansiyel demiş, tmarktta en değerli 2 oyuncularıBugün bize 2 gol tıklayan 17Lik çocuk dikkat çekti ama potansiyeli ne kadar bilgi yok
Icardi sürecinin o kadar uzama ihtimali yok gibi sonuçlar çıkar çıkmaz yolculuk planlamasını yaparlar umarım Wanda'da en azından enfeksiyon olsa da hızlı toparlasa futbol olarak Icardi'nin sahada kalmasına ihtiyacımız var.
İlk test sonucuna göre en olumsuz senaryo silinirse iyi olur buraya gelip tedavisini olur.inşallah dediğin gibi olur, takım hiçbir şeye benzemiyor icardi olmadan
Wanda 2-3 hafta daha Arjantin'de tutar Icardi'yi gibi geliyor bana, cuma test yapılır, sonra ki cuma başka test falan derken ağustosun ilk haftası KAP gelir diye tahmin ediyorum ben
Yurt dışında yetiştiği için UEFA listesine yazmada kontenjan problemi yaratıyormuş o yüzden onun yerine TR'de yetişmiş bir kaleci alınma ihtimali yüksek o da Şengezer olabilir.sanırım bu günay transferini tepki çekmemesi için diğer transferlerden sonraya bıraktılar
eee bu adam tepki çekiyorsa niye alıyonuz ki
Nelson'un ikamesi sanırım zımba gibi bi herife benziyor. Bizimki gidecekse bu gelebilir.Bu kim yav
İlk test sonucuna göre en olumsuz senaryo silinirse iyi olur buraya gelip tedavisini olur.
Oliveira ne kadar kötü oynasa da yedeği Midtsjö olmuyordu özellikle Berkan ve Midtsjö hiç olmuyor orada oyun kurabilecek teknik özellikleri ve pas özellikleri iyi biri şarttı rotasyona da. Midtsjö yerine Kerem Demirbay çok doğru tercih olur. Bir de Dominquez olsa tamamdır.Hayırlı olsun artık bugün yarın hem Kerem hem de Bakambu açıklayabiliriz diye düşünüyorum.