Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dominguez istiyorsak bir anda bitirip açıklamak lazım.Oliveira ne kadar kötü oynasa da yedeği Midtsjö olmuyordu özellikle Berkan ve Midtsjö hiç olmuyor orada oyun kurabilecek teknik özellikleri ve pas özellikleri iyi biri şarttı rotasyona da. Midtsjö yerine Kerem Demirbay çok doğru tercih olur. Bir de Dominquez olsa tamamdır.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kamptan Midtsjö(bonservis), Ross, Yusuf, Emre(bonservis), Hamza, Ali Yeşilyurt bir ihtimal Morutan ve Yunus kiralık gönderilme tekliflere göre satılma ihtimalleri yüksek diye düşünüyorum. İlk ön elemeden sonra Nelsson'da gider Nawrocki haberleri doğru ise.
Cuma günü Wanda'nın sonuçlar çıkıyormuş.kerem
bakambu
yedek kaleci
böyle olur herhalde, icardi'yi bekleriz bi 15 gün daha bence
ayın 20sinde bi kızla randevum var.ogun fred haberleri olursa beni mentionlar mısın@Hakan Motz gurbetci almisiz
Olurayın 20sinde bi kızla randevum var.ogun fred haberleri olursa beni mentionlar mısın
Yani yarin?ayın 20sinde bi kızla randevum var.ogun fred haberleri olursa beni mentionlar mısın
Kamptan Midtsjö(bonservis), Ross, Yusuf, Emre(bonservis), Hamza, Ali Yeşilyurt bir ihtimal Morutan ve Yunus kiralık gönderilme tekliflere göre satılma ihtimalleri yüksek diye düşünüyorum. İlk ön elemeden sonra Nelsson'da gider Nawrocki haberleri doğru ise.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
persembe evet.persembe Galatasaray içinde cok önemliYani yarin?