Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61aee61af0862148c968a56290981be3.gif

Oliveira ne kadar kötü oynasa da yedeği Midtsjö olmuyordu özellikle Berkan ve Midtsjö hiç olmuyor orada oyun kurabilecek teknik özellikleri ve pas özellikleri iyi biri şarttı rotasyona da. Midtsjö yerine Kerem Demirbay çok doğru tercih olur. Bir de Dominquez olsa tamamdır.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dominguez istiyorsak bir anda bitirip açıklamak lazım.

Keşke en başından beri fredle ugrassaydik bize lazım olan oyuncu o ve benzeri profil

Wanda rutin kontroller :kan degeri dusuk,İlk test olumsuz. 2.derin arastirmali test olumlu.almanca çeviride,siz dediniz

kerem için Twitter'da leverkusen taraftarının yorumlarına baktım biraz, çoğunluk satılmasını istiyor mali anlamda rahatlamaları için hem de yerine daha genç/dinamik birini istiyorlar sanırım, bir diğer kesim ise rotasyonda tutulabileceğini, sakatlık vb durumlarında işe yarayabileceğini düşünüyor.

geçtiğimiz sezon bulduğu şanslarda ortalama performans göstermiş, kötü değilmiş. bazıları saha içinde ki tembelliğinden, gamsızlığından şikayetçi.

bilal kısa misali bir performans göreceğiz muhtemelen, uzaktan şutlarıyla ve duran toplarda etkili olur illa ki, maaşı çok değilse pişman olmayız ama direkt ilk 11'e yazmak kesinlikle hata olur diye düşünüyorum. oliveira'da ki tempo eleştirilerinin aynısı muhtemelen kerem'e de yapılır çünkü.

nicolas dominguez için şartlar nasıl acaba, geçen spacede biri anlatıyordu , ilk başta 18'den açmışlar kapıyı, 15'e düşmüşler, biraz daha düşebilir bonservisi. gücümüz yeter mi bilemem tabi o meblağlara

Nelsson gider de 20 civarı yaşlarda tecrübesiz bir stoper alırsak uyum sağlayıp ritmini bulana kadar bocalar takım. O süreçte kazalar yaşayabiliriz. Avrupa'da denk gelmese bari o bocalamaya bağlı hatalar. Tamam ön elemedeki olası rakiplerden kağıt üstünde güçlü duruyoruz ama içlerinde zorluk çıkartıp kazaya neden olabilecekler de var yani. Belki eğer durumu iyi gibiyse Kaan'ın tecrübesinden yararlanmayı seçeriz ön elemede şimdilik.

Kamptan Midtsjö(bonservis), Ross, Yusuf, Emre(bonservis), Hamza, Ali Yeşilyurt bir ihtimal Morutan ve Yunus kiralık gönderilme tekliflere göre satılma ihtimalleri yüksek diye düşünüyorum. İlk ön elemeden sonra Nelsson'da gider Nawrocki haberleri doğru ise.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nelsson konusunda 15 ağustos sonrası bir hareketlilik bekliyorum illa ki gelen teklifler olacaktır, 25'i tak diye koyan çıkar mı bilemem ama

nelsson'un olası ayrılığı sonrası yeni gelecek stoperle beraber Abdülkerim'in durumu ne oranda değişir acaba

hangi maçtı hatırlamıyorum Nelsson cezalı mıydı, sakat mıydı

kaan ayhanla beraber oynadığı maçlarda sıkıntı yaşamıştık sanki.

son dönemde oguzhan -tolgay dısında katkı veren Turk ortasaha olmadı pek.onlarda 2018e kadar işte

Naçizane tavsiyem 10 numara bulamazsak 4-3-3 oynamamız yönünde olur kadro önerimde budur

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Parades
Torreira Kerem
Rashica İcardi Kerem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt