- 22 Kasım 2008
- 11.405
- 7.035
- 2.493
Karakullukçu Demirbay için box to box demiş, defans tarafında Oliveira'nın 3 gömlek üstü demiş. Demirbay'ı bol bol izleyenler ne der bu hususta?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru çok daha hızlı bir oyuncu. Bilek hızı ve pas kaliteside aşağı sayılmaz.Karakullukçu Demirbay için box to box demiş, defans tarafında Oliveira'nın 3 gömlek üstü demiş. Demirbay'ı bol bol izleyenler ne der bu hususta?
Karakullukçu Demirbay için box to box demiş, defans tarafında Oliveira'nın 3 gömlek üstü demiş. Demirbay'ı bol bol izleyenler ne der bu hususta?
Kim uyanık ki kapa paylaşım yapsın bu saatteŞehir dışına çıktığım için giremedim.
Çok fazla bilgi kirliliği var.
Güzel haber ise:
Bugün uyumayın KAPlan belgeseli var.![]()
Sergio benzeri bir adam nasıl box to box oluyor yav değil defansif olarak o daha iyi bu daha iyi için istatistiklere göz gezdirmek gerekli ama 3 katı daha iyi olduğunu da sanmıyorum aşağı yukarı aynıdır.Karakullukçu Demirbay için box to box demiş, defans tarafında Oliveira'nın 3 gömlek üstü demiş. Demirbay'ı bol bol izleyenler ne der bu hususta?
Melikşah bugün derken çarşabambayı kast etmiştir yav gecenin 4 ünde kap gelecek değil.Kim uyanık ki kapa paylaşım yapsın bu saatte
Yalan. Demirbay topla cok iyi isler yapar. Teknigi cok iyidir, sutlari, ortalari ve paslari üst düzeydir.Karakullukçu Demirbay için box to box demiş, defans tarafında Oliveira'nın 3 gömlek üstü demiş. Demirbay'ı bol bol izleyenler ne der bu hususta?
fazla uyumayın da demiş olabilir.Neyse ben nöbetteyim zaten 2 saat önce uyandım.Sabah 7-8 gibi falan KAP gelirse buralarda olurum.Melikşah bugün derken çarşabambayı kast etmiştir yav gecenin 4 ünde kap gelecek değil.
karagumruk macında bizim taraftar olacak,o sorun degil.adana deplasmanı kritik.ordan galibiyetle dönersek sampiyonuz
uyuyun kap yokfazla uyumayın da demiş olabilir.Neyse ben nöbetteyim zaten 2 saat önce uyandım.Sabah 7-8 gibi falan KAP gelirse buralarda olurum.
8 saat uyuduyum yav gerek yok burda saat 11:20 zaten şuan daha çok var uyumama.uyuyun kap yok
25ine kadar 2 oyuncu eklenebilir kadroya rtasBugün ayın 18i. Gelecek olsa gelirdi 20si son gün kayıt için