Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.765
- 18.856
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardisiz takım tırtmış o da oyuncumuz değil
Torreira’sız mı daha tırt Icardi’siz mi diye sorarsan 126 kere Torreria derim.icardisiz takım tırtmış o da oyuncumuz değil
Yarın benim de şehir dışında iş görüşmem var. Kesin transfer açıklarızpersembe evet.persembe Galatasaray içinde cok önemli
6-7m da transfer şikesi bence bu adam için.Follos oldu geçen sene max 500 bin euro kiralık bedeli ödenecek Bi herif bence şuandaBu arada szalai'yi 16ya falan satıyolardı ya adama gelen resmi teklif bile yokmuş.Bunlar medya gücüyle,fake transfermarkt verileriyle vs pazarlamaya çalışıyolar başka bi şey değil.Bu çöpe 6-7m eurodan fazla veren olursa net transfer şikesidir
Çeşme, tatil zamanı@Alper Altun nerelerde? uzun suredir gorunmuyor
9+2 duyumuna dönmez inşallah budaŞehir dışına çıktığım için giremedim.
Çok fazla bilgi kirliliği var.
Güzel haber ise:
Bugün uyumayın KAPlan belgeseli var.![]()
Sergio yerine Gedson tipi bir orta saha daha alınmalı.Fred+keremdemirbay+Torera+Sergio+Berkan
Ortasaha için gayet yeterli olur.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sergio yerine Gedson tipi bir orta saha daha alınmalı.
Hiç izlemedim ama eğer böyleyse yanlış transfer gibi duruyor. Tempo sorunu varsa büyük problem olur, bu noktadaki en büyük eksiğimiz zaten Sergio'nun temposuzluğu ve savunma yönünün zayıf kalmasıydı. Çoğu zaman Rashica'nın ekstra mücadelesi ile bu eksiklik kapatılmaya çalışılmıştı, şimdi onun da olup olmayacağı belli değil. Zaten Almancıların Türkiye Ligi'nde üstün performans gösterdiklerini pek hatırlamam, o yüzden soğudum bir anda bu transferden.Yalan. Demirbay topla cok iyi isler yapar. Teknigi cok iyidir, sutlari, ortalari ve paslari üst düzeydir.
Ama tempo sorunu vardir ve ikili mücadelelerde cok zayif kalir. Oliveiranin muadilidir kisacasi. Hatta oliveiranin defansif yönü demirbaydan üstündür.
Kerem ligde rotasyonda elimizi rahatlatabilir ve dogru kullanirsak katki da saglar. Ama kesinlikle box to box oyuncusu degildir. Oraya kerem harici baska bir oyuncu daha almazsak cok fahis bir hata yapariz. 8 numaraya dinamik ve iki yönlü bir adam sart