Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.538
- 4.966
- 1.298
İyi nöbetler GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman Melo gibi, boylu ve gerektiğinde stoperlerin arasına girerek kafa topu alabilecek bir orta sahaya ihtiyacımız var. Tercihen genç olmalı. Torreira'ya alternatif olarak..Fred Gedsonun olmuş versiyonu zaten
O zaman Melo gibi, boylu ve gerektiğinde stoperlerin arasına girerek kafa topu alabilecek bir orta sahaya ihtiyacımız var. Tercihen genç olmalı. Torreira'ya alternatif olarak..
Fenerlilerin alayı klinik vaka. Bir tane aklı başında fenerli görmedim.Fener taraftarı bartugu bile övüyor abi bunlardan valla adam olmaz.Yav Bi tane aldığınız adam da kötü olsun bunlara kalsa 5 senedir aldıkları herkes iyi ben daha hiç kotuledikleri oyuncu görmedim, kim gelse harika topçu bunlara
Falcao?Şehir dışına çıktığım için giremedim.
Çok fazla bilgi kirliliği var.
Güzel haber ise:
Bugün uyumayın KAPlan belgeseli var.![]()

Torreira - Gedson - Fred yap; orta sahayı domine et.Torreira-Gedson
Cok görmek isterdim
Fener taraftarı bartugu bile övüyor abi bunlardan valla adam olmaz.Yav Bi tane aldığınız adam da kötü olsun bunlara kalsa 5 senedir aldıkları herkes iyi ben daha hiç kotuledikleri oyuncu görmedim, kim gelse harika topçu bunlara
Domine et ama senede 49 gol atTorreira - Gedson - Fred yap; orta sahayı domine et.
Günaydın arkadaşlar,
Allah'ım sen bana sabır ver, bugün uyumayından gece yazdığım için kasıt çıktı, bugün içerisinde beklediğimi ifade ediyorum sadece odaklanılacak yer bir tek KAPlan belgeseliydi.![]()
Saat 3.30-4 olmuş bu gece uyumayın diycem zaten sabaha iki saat var.
Bugünden bahsediyorum arkadaşlar.![]()