Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın arkadaşlar,

Allah'ım sen bana sabır ver, bugün uyumayından gece yazdığım için kasıt çıktı, bugün içerisinde beklediğimi ifade ediyorum sadece odaklanılacak yer bir tek KAPlan belgeseliydi. :)
1689752527656.webp

Icardi
Bakambu

Ve sonra acil olarak bi #10 gelmeli
Morutan'ı 10'da denemeden karar vermeyelim derim. Hazırlık maçlarında çok pozitif görüntü verdi. Tam kadro olunca iyi işler yapabilir.

----------Uğurcan/Muslera---------
Boey--Nelsson--A.kerim--Angelino
-----------Torreira--Fred------------
Zaniolo-------Morutan-------Kerem
----------------Icardi-----------------

Morutan'ı 10'da denemeden karar vermeyelim derim. Hazırlık maçlarında çok pozitif görüntü verdi. Tam kadro olunca iyi işler yapabilir.

----------Uğurcan/Muslera---------
Boey--Nelsson--A.kerim--Angelino
-----------Torreira--Fred------------
Zaniolo-------Morutan-------Kerem
----------------Icardi-----------------
Rotasyonun 10 numarası olur ama kurulan bu klas takıma skorer hakiki sağlam bir 10 lazım

Keşke teklif doğru olsaydı ama yüzde 1 ihtimal bile yok

76. dakikada Kaan'ın yaptığı hatayı gördükten sonra kimse bana Kaan'ın orta sahada oynayabileceğini söylemesin. Stoper de oynayamaz. Emin Bayram, Kaan'dan 2 gömlek daha iyi topçu bence. Kaan ancak gol aradığımız son dakikalarda Nelsson'un yerine duran toplar için oyuna alınabilir.
Bosuna aldik kaani, joker diye kullaniriz dedik adam yedek külubesinden cikamadi. Rotasyon oyuncu aliyorsan ondan faydalanman gerek. Kullanilmiyorsa buna rotasyon degil gereksiz transfer derim.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bilmedigim icin soruyorum

kimdir bu ilginc isimli Meliksah?Herhangi bi transfer bilmisligi var mi yoksa totosundan element uyduran familyadan mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt